Van példaképed ismert közszereplő, akit istenítesz és nagyra tartod a munkásságát ?
Figyelt kérdés
Lehet énekes, celeb, médiaszemélyiség, youtuber, bárki. Istenként tekintesz rá és ha meglátnád, azonnal rohannál hozzá autogrammot kérni tőle és megkérnéd rá, hogy adjon életvezetési tanácsokat neked.2021. márc. 24. 16:40
11/17 anonim válasza:
Puzsér "fangirl" vagyok én is, de istenként azért nem tekintek rá.
12/17 anonim válasza:
berki krisztián és felesége,
molnár ricsi
gáspár győző és családja,gáspár zsolti
fekete pákó
kiszel tünde és a lánya stb.
ők az én példaképeim,magyarország krémje!
Amúgy nincs példaképem és szándékosan írtam kis betűvel a nevüket.
Amúgy nincs példaképem és szándekosan írtam kis betűvel a nevüket.
13/17 anonim válasza:
Ilyen nincs, azért átlátom, hogy mindenki ember, és vannak negatív tulajdonságai is. Vannak, akiket nagyon tisztelek viszont vagy nagyon szeretem a munkásságukat.
14/17 anonim válasza:
Scarlett Johansson meg Gal Gadot, szerintem elájulnék ha csak rám néznének. :D
15/17 anonim válasza:
Karikó Katalin! A legnagyobb tisztelettel vagyok iránta! Voltam Covidos szerettem volna vakcinát megkaptam a Pfizert. Az életét áldozta a kutatásnak. Tisztelem őt az áldozatos munkája miatt, az elért eredményeiért, az alázatáért. Jó lett volna élőben találkozni vele. Az viszont igaz, nem elég ha tisztelünk valakit ezt az érzést kifejezésre kell juttatni. De erre sajnos nem volt mód és lehetőség..
16/17 anonim válasza:
Ezt miért úgy írod, mintha meghalt volna?
17/17 anonim válasza:
Tisztelem Karikó Katalint a tudományos eredményei miatt. Senkit nem istenítenék,mert mindenkinek vannak hibái. Vannak példaképeim, akikre nagyon is felnézek, sajnos már nem élnek. Az egyik példaképem Szent II. János Pál pápa, a másik egy politikus hölgy, Kéthly Anna. Azért őket választottam példaképnek mert az erkölcsi tartásuk, következetességük lenyűgözött teljesen. Kitartottak a hitük, meggyőződésük mellett életük végéig. Felszólaltak a diktatúra, elnyomás ellen, a kommunizmus ellen. Maximális tisztelet Nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!