Normális, hogy akinek kényelmi abortusz miatt lesz valami problémája azt nem tudom sajnálni?
Én sajnalom őket, mindenkit sajnálok akik abortuszra mennek. Szörnyű dolognak találom hogy egy embrió élete a szabados szex oltárán van feláldozva, mindezt úgy hogy megalkotta az emberiség a fogamzásgátlas több kényelmes módját.
Örülök és hálát adok amiért nem kerültem ilyen helyzetbe mert fiatalon én is felelőtlen voltam, mert nem éreztem a súlyát. Karos hogy el van bagatellizálva...
Aki manapság abortuszra megy kényelmi okokból, az vagy ennyire tanulatlan és ostoba vagy ennyire lelketlen. Nincs olyan, hogy mindent megteszel és mégis teherbe esel. Ez egyszerű felelőtlenség, érzelmi intelligencia hiánya és nemtörődömség.
A családomon és a baráti körömön kívül viszont nem érdekel, ki mit tesz. Egy barátnőm volt abortuszon, teljesen értelmetlen okokból, vele meg is szakítottam a kapcsolatot.
29-es, csak utána akkor ne nyavalyogjon senkinek és ne hibáztasson másokat.
Mert a kérdezőt is pont ez irritálja, ahogyan 21-es kommentjében leírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!