Apám miért ilyen?szerintek is telhetelen vagyok ?
Szerinte én mindig csak le akarom húzni őt
Még kérdeztem, hogy ez neki miben nyilvánult meg erre azt fellete,hogy nekem kell rövid nadrág kb 3700 ft...ja és nincsen rövid nadrágom csak rongyos
Meg azért mert bele kell adnia 2500 ft egy farmerba
Ja és szeretem volna ha lenne egy családi fotó rólunk és ezért mer elkezdet velem veszekedni
Még azt is mondogatja ,hogy ilyen frici fraci kaja kell nekem (tako..)
Ezeket nem egyszere akartam darabonként..
Amiben igaza van az a olasz nyaralás na az talán tényleg sok de mondtam hogy ha kell valamennyit bele adok és mondta viccesen ,hogy -oké
És azt hozza teném, hogy az utóbbi időben én vettem magamnak a ruháimat és nem kértem, hogy adjon béllé bár egy kicsit jól eset volna :/
Még mondtam neki hogy a nyári munkából majd egy új szemüveget veszek erre mondta nem kell majd ő meg veszi mondom -oké! Aztán ezt iis fell hozta hogy én így akarók szemüveg, hogy nekem nem jó a mostani,nagyon bénán al rajtam
És tudom ,hogy lenne rá pénze..a szemüveg leszámítva meg a nyaralást mert én ezeket biztos nem fogok tőle kerni mert képes és az orrom alá dörgöli
17f
Nem is tudom ,hogy ebben a családban kinnek számítok..mert mindenki rajtam tölti le a feszültséget egy nyugot pillantom sem lehet ha eszek ha wc ülök ha tanulok valaki mindig meg találl
Szóval ennel rosszabb már nem lehet az életem
Tudom jól, hogy vannak olyan emberek akik rosszab helyzetben vannak de most rólam van szó és remélem ha innen elköltözök sokkal boldogabb leszek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!