Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha választanod kellene, hogy...

Ha választanod kellene, hogy örök életed lesz (BETEGSÉGEK NÉLKÜL!), vagy annyi pénzt kapsz, amiből életed végéig elélsz (NEM KELL DOLGOZNOD SE) melyiket választanád ?

Figyelt kérdés

2021. márc. 20. 09:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

8

Mi az, hogy klasszikus boldogság?

Ha valaki 5000 évet él, annak már nem lehet olyan változatos élete, ami miatt megéri örökké élni. Nincs új a nap alatt.

Unokák, ük unokák... Ha lesz.

Egyébként aki örökre él, az nem is öregedik? Ki lehet méltó szellemi társa egy mondjuk 2000 éves embernek?

2021. márc. 20. 10:54
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Örök életet választanám.
2021. márc. 20. 12:25
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

11:

Abba gondolj bele, hogy csak 20 éve teljesen más volt a világ. Innen néhányszáz km-re is teljesen más. Van új a nap alatt, persze nyilván nem mindegy milyen értelemben.

"Unokák, ük unokák... Ha lesz."

500 év múl a is tudnál szülni/nemzeni, szóval ez nem kérdés a nagy számok miatt, már ha érdekelne a dolog.

Szerintem ez az unatkoznál dolog csak önmegnyugtatás, megpróbálod bemagyarázni, hogy a véges élet jobb, mert nincs más választásod, mint a véges élet.

2021. márc. 20. 14:37
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

Naná, hogy a pénzt.

Örök élet... az felejtős, viszont a korlátlan pénzzel, a halálodig boldoggá tutod magad tenni, ki tudod fizetni pl a szüleid kórházi számláit, stb.

2021. márc. 20. 16:26
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
A másodikat. Akar a fene örökké élni, a halhatatlanság a legnagyobb átok lenne, ha valóban létezne.
2021. márc. 20. 18:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy idő után az ember megtanul olyan állapotokba meditálni, ahol nincs se unalom, se fásultság, de van végtelen szeretet, boldogság, elégedettség, tökéletesség érzet.

Én a pénzt választanám, azt befektetném, még többet csinálnék belőle, hogy utódaimnak se kelljen majd dolgozni.

2021. márc. 21. 17:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Boldogság csak boldogtalansággal váltakozva érezhetõ. Az állandó komfort lesz, a komfort észrevétlen.
2021. márc. 23. 20:30
 18/18 anonim ***** válasza:
A pénzt választja mindenki. Nem akar meggyógyulni senki. Én felemelkedett vagyok. Örök életű. Ez csak egy biológia dolog , mert nekem meg voltak hozzá a jogaim. Az ember olyan mint egy biológiai gép. Lélek meg egy kis husi.A felemelkedés csak azt jelenti, hogy 1000 évig tudsz élni megfiatalodva. Én nem találtam tanítványt aki fizetett volna érte. Cenzúra miatt nem tudtam hirdetni itthon és külföldön.
2023. febr. 2. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!