Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt normális kérdést se lehet...

Itt normális kérdést se lehet feltenni anélkül, hogy ne szólnának be mások? (tisztelet a kivételnek!)

Figyelt kérdés

Párszor kértem itt felhasználónév ötletet vagy olyan kérdést mint milyen színű telefon illene hozzám, szobadekorációs ötleteket kértem és hasonlók és mindig van olyan aki beszól, hogy "most komolyan mi döntsünk helyetted, vagy ki a ---érdekel, ennyire nincs fantáziád" és hasonló válaszokat kaptam és tök kevés értelmeset. Miért van ez itt, hogy az ember egy tök átlagos kérdésre is csak kiosztást kap szinte, pedig volt hogy tényleg nem volt akkor ihletem ezekre a dolgokra és jó lett volna normális válaszokat kapni ha elbizonytalanodik az ember de ilyen válaszok láttán kétszer is meggondolom miket írok ki azért. Miért jó nekik, hogy így elrondítják az átlagos kérdéseket is? Ha nem tudnak semmit válaszolni rá akkor miért csak ilyet kell? Ti találkoztatok már ilyen válaszokkal? Sokszor csak ilyen választ kaptam szinte és 1-2 volt ami tényleg a kérdésre válaszolt és pedig tök egyszerű kérdések voltak.

Itt már az is baj ha az embernek nincs fantáziája és segítséget kér?

Ha ilyen válaszokat kapok akkor tökre elszomorít, hogy itt elvileg kérdéseket tehetsz fel és választ kapsz rá de nem ilyen válaszra számítanak sokan legalább is én néha.

Mondjátok hogy nem vagyok egyedül!

:(

2021. márc. 20. 07:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Na látom, a trollok pontoznak is! Ilyenkor mindig jót derülök, szerencsétlenek ez az egyetlen örömük, ebben tudják kiélni magukat, a kudarcos kis életükben. Szerintem kérdező, te is csak mosolyogj ilyenkor, a megnyilvánulásaik őket minősítik.
2021. márc. 20. 11:41
 12/15 Bé.Gabi válasza:
30%

Teljesen egyett tudok érteni a 8-as válaszadóval. A mai világban kicsit furcsa, hogy valaki pl. olyanban kér segítséget, teljesen ismeretlen emberektől, hogy szobadekorációs ötletelés. Ráadásul az Ő személyére szabva. Amikor a YT és más oldalak tele vannak jobbnál jobb ötletekkel.

Lehet, hogy ez a válasz nem épp a legkedvesebbek közé tartozik, de nem személyes/ hiszen nem is ismerjük egymást / és rosszindulatú. Ha javasolhatom, próbáld meg egy egy kérdés kiírása előtt, saját erőből körbejárni a témát és ha már úgy gondolod, hogy Te megtettél mindent és mégsem sikerűlt megoldást találni akkor kérj itt segítséget.

Amúgy meg az emberek azért cinikusak mert ez a legkönnyebb a segítség adás helyett, viszont ezt a reakciót vállthatja ki az is ha úgy érzik, hogy a feladat könnyebbik oldalát fogod meg és mással csináltatod az igazi munkát. Itt konkrétan a "szobadekorációs ötletre" gondoltam. Kiadod a feladatot, ami jelen esetben a ötletelés. Ezután a kész javaslatokból majd szemezgetsz. Tehát Neked már csak az a dolgod, hogy az összehordott megoldásokból kiválogasd ami Neked tetszik, a többi kuka.

Ez a mentalitás akkor működik minden féle negatív érzés nélkül, amikor egy nagy cég vezetője nem ért minden szükséges szakmához, pl. nem tud főzni, nem tud könyvelni. De neki van pénze. Ezért felvesz szakácsot és könyvelőt, akik elvégzik helyette a szakmunát, és ő ezért a szaktudásért fizet nekik.

Remélem nem voltan túlzottan nyers, és segített / ha részben is / a válaszom kicsit más szemmel nézni a negatív kommentekre.

2021. márc. 21. 10:46
 13/15 anonim ***** válasza:
10%
Ó, hát veled már találkoztam. Az egyik példa amit megemlítettél a kérdésben pont én voltam. Én nem rosszindulatból mondtam, és most sem beszólogatni vagyok itt, de azt, hogy hozzád mi illene, mi tetszik neked, azt te magad kell eldöntsd. A felhasználóneves kérdésed alatt is már leírtam, hogy lehet, hogy nekem tetszik egy adott dolog, de neked meg nem. Próbálj meg egy kicsit egyedi lenni, ne más f*szával verd a csalánt!
2021. márc. 21. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
#2 ez nem mindig van így
2021. ápr. 8. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

Erre a kérdésre sem lehet értelmesen válaszolni, mert te csak általában kérdezed. Egy konkrét kérdésről lehet vitatkozni hogy miért ilyen vagy olyan választ kaptál de így ebben a formában nem lehet. Ember vagy és emberek válaszolnak a másik oldalról is, nem droidokkal beszélsz.

Ezt valahogy próbáld meg lenyelni, én sem kapok mindig normális választ a kérdéseimre, de sokszor ezt humorral oldani lehet és ki lehet fogni a szelet a troll vitorlájából ez voltaképp egy kicsit türelemjáték. Játszanod kell neked is néha egy szerepet hogy választ kapj.

Sokkal nagyobb problémád is lesz életben.

2021. ápr. 8. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!