Miért furcsállják sokan, ha azt mondom, hogy nekem nem kéne új autó, meg újépítésű ház/lakás?
Mindig okosabbak akarnak lenni nálam és elkezdik magyarázni, hogy csak azért mondom ezt, mert még nem volt új autóm, meg nem laktam ilyen pöpec helyeken. De ültem már új autóban és nem éreztem benne otthonosan magam, ahogy jártam már újépítésű ingatlanokban is és nem éreztem bennük jól magam. Nekem ezek olyan életidegenek, sterilnek, üresnek hatnak, furcsák. Valahogy a mostani új dolgok nem jönnek be nekem. Ha sok pénzem lenne, abból is autót inkább valami huszonéves kultikus japánt vennék, mint zsír újat. Házat is inkább olyat építtetnék, ami nekem tetszik, vagy inkább vennék egy régit, amit felújítanék a saját ízlésem szerint.
Miért olyan hihetetlen, hogy nem mindenkinek ugyanazok a vágyott dolgai az életben? Néha úgy érzem magam, mint amikor tiniként kioktattak a felnőttek a jövőmről, csak most épp felnőtt vagyok már és a szintén felnőtt ismerőseim játsszák a nagy megmondót.
Elfogadom, hogy úgy érzed, te ilyen vagy. Viszont, egy mondatrészen nagyon megakadt a szemem: "Ha sok pénzem lenne..."
Az a helyzet ezek szerint, hogy most nincs sok pénzed, ezért ezeket meg sem teheted. Valószínűleg nyugtat a tudat, hogy neked ezek nem is kellenek. Aztán, amikor ott lenne a lehetőség, valószínűleg vennél egy full új autót és házat.
Engem pl nagyon nem érdekelnek az autók,nekem kb az a lényeg mint a tesóknál,el tudjak jutni vele oda ahova kell.
Havernek is mondtam ne nyomtassa mindig a kocsi témát de csak folytatta,ezért sajnos vége lett a haverságnak,az sem érdekelt hogy ilyen drága cipőt vett meg olyat,egészségére.
Általában mindig azok akarnak ki tünni a tömegből akiknek nincs pénzük,ő is egy ilyen ember volt sajnos,pedig rendes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!