Mit gondolsz Elliot Rodger ámokfutásáról? Lehet még hasonló a jövőben?
2021. márc. 19. 17:59
21/33 anonim válasza:
Mondtam én hogy teli van az oldal Elliot Rodger-ekkel 😂
1-es voltam
22/33 anonim válasza:
Azt elfelejti, hogy őt is nő szülte meg... Nő nélkül nem is létezne és nem fröcsögne a Gyakorin ostobaságokat...
23/33 anonim válasza:
Azért a való életben nem futnék össze ilyen beteg emberekkel. Durva, hogy tele van pszicho- és szociopatákkal a világ, lehet akár a bolti eladó, vagy a sarki virágárus....
24/33 anonim válasza:
Adorjánka, ne írogass nekem szerelmes leveleket privátban, mert nem vagyok rád kíváncsi :)
25/33 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt, gyerekek.
(Hogy lehet valaki 30 éves 2021-ben, ha 1989-ben született?)
26/33 anonim válasza:
30: Lehet időgépet használt 🤣🤣🤣😂😂
27/33 A kérdező kommentje:
Adorján
Miért nem mész el akkor egy arab országba lakni, ha tetszik hogy ott hogyan bánnak a nőkkel?
2021. márc. 19. 21:07
28/33 anonim válasza:
Kérdező, Adorján bárhol élhetne, sehol nem jutna nőhöz :D
29/33 anonim válasza:
Ahogy fokozódik az elnyomás, nyilván az ellenreakció is egyre erősebb lesz, főlleg ha már van rá precedens.
30/33 anonim válasza:
"Ahogy fokozódik az elnyomás, nyilván az ellenreakció is egyre erősebb lesz, főlleg ha már van rá precedens." Milyen elnyomás te szerencsétlen? Hú de el volt nyomva Eliott, az anyuci a segge alá tolt mindent, csak nőt nem, ezért behisztikézett. Mennyire óriáscsecsemő dolog ez. Szerinted ez rendben van? Anyátokat is állatnak/atm automatának/cselédnek nézitek, és csodálkoztok, hogy normális nőnek nem kellettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!