Hogyan tudnék ezen változtatni? Mit tudnék tenni?
Sziasztok, a szituáció az, hogy bárkit megismerek, akár baráti szempontból, akár potenciális párjelöltként, mindig hamarabb baleélem a dologba magam, mint ami szerintem egészséges lenne.
Szóval pl megismerek valaki, eltöltünk együtt egy eseménydús, jó napot, mindketten élvezzük egymás társaságát, de mégis úgy érzem, hogy én már sokkal jobban fixnek érzem magamban azadott kapcsolatot, mint amilyen valójában. Ha utána többször találkozunk és végül kialakul egy barátság, nagyon örülök, csak néha azt érzem, hogy pl úgy viselkedek egy-egy szituációban, mintha én lennék az illető legjobb barátja, nem az, aki valójában. Nem szeretném, hogy a viselkedésem a másik fél számára kellemetlen lenne, olyan, mintha ilyenkor egy kicsit átesnék a ló túloldalára és az érzelmeim vezetnek, nem koordinálom úgy magam...
Mit gondoltok, mennyire lehet ez a viselkedési szál káros egy bármilyen kapcsolatban? Ti voltatok már hasonló helyzetben? Azt hogy éltétek meg? Hogyan tudnék ezen változtatni? Mit tudnék tenni?
Köszi előre is a válaszokat, puszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!