Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jól csinálom ezeket a dolgokat?

Jól csinálom ezeket a dolgokat?

Figyelt kérdés
22F vagyok. Mindenkinek meg adom a tiszteletet, minden reggel köszönök a munka helyen, tisztelettel kedvességel viselkedek. Ha meghal valaki rokon pl most is a nagypapi testvére(aki a nagy-nagy bácsi volt nekem, mert a szülő testvere a nagybácsi a nagy szulo testvere nagy-nagy bácsi vagy néni igy mondjak. Elmegyek temetesre, virassztasra,, szeretem a rokonokat,,, de viszont Pénzt senkinek se adok. Csak ha anya vagy mamámék erre szorulnának vagy a testvérem ha lenne , de ilyen távoliaknak mint a nagy szuleim testvere se penzt semmit nem adok senkinek! Szoval arra akarok ki lyukadni szeretem tisztelem a masikat de en anyagilag nem ponzoralok senkit csak a sajat lakasomat. Gondolom ettől rossz ember nem leszek
2021. márc. 15. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

Mi a helyzet az ajándékokkal, a pótolásokkal?

Vannak helyzetek, ahol illik ajándékot adni vagy közösen pótolni valakinek.

Az ilyeneket is kihagyod?

2021. márc. 15. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Igen.
2021. márc. 15. 20:11
 3/5 A kérdező kommentje:
170 ezret keresek. 50 megy a rezsibe marad 120,,, ebbol orulok hogy meg elek... sajnos en nem tudok ajándékozni. Tudnek de inkabb azt magamra költöm. Eszek iszok, szepen öltözők nem szorulok senkire ez a lenyeg.
2021. márc. 15. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem jól csinálod.
2021. márc. 15. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy első sorban mindig a közeli rokonok segítik egymást elsősorban, általában meg is szokott oldodni az ilyesmi. Ha nagyobb a gáz, akkor mostanában a közösségi oldalakon kérnek sokan segítséget, ami egész jól működik is. Aki tud az ad valamennyit, sok kicsi sokra megy. Ha te nem állsz olyan jól anyagilag, akkor szerintem nem elvárható, hogy adakozz.
2021. márc. 15. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!