Hogy képesek a lányok legalább, vagy akár több, mint 10 órát is aludni?
Figyelt kérdés
Sosem értettem. Én, ha egésznap is dolgozok, este 10 körül már lefekszünk barátnőmmel, másnap reggel 6-8 óra között fel kelek, ő még képes akár reggel 9-10-ig is aludni, de ha nem ébresztem fel, akkor délig is tud aludni.2021. márc. 15. 08:26
1/12 anonim válasza:
A férjem ennel tobbet is képes aludni. Nem lány. Egyen kérdése, nem nemé
2/12 anonim válasza:
ez nekem is rejtély... néha a valóságtól való menekülés áll a háttérben, de más oka is lehet, egy felnőttnek biztos, hogy nincs ekkora természetes alvásigénye (bármilyen fáradt is vagyok, hat óra alvás után kipattan a szemem, és nem is tudok visszaaludni, nem is kell, pihenten felkelek)
3/12 anonim válasza:
Ember függő, van aki 12 órát is tud aludni :)
4/12 A kérdező kommentje:
1: biztos egyéntől is függ, de én lányoknál vettem észre inkább, sem mint férfiaknál. ennyit utoljára kamaszként aludtam, talán még akkor se ilyen sokat, de mi már "felnőtt" emberek vagyunk, 20-as éveink elején járunk.
2021. márc. 15. 08:35
5/12 anonim válasza:
Hát én 6-7 óránál többet nem tudok aludni.
Egy pasi ismerősöm meg minden éjjel 9-10 orákat alszik.
Szóval nem nem kérdése (ez igy most hülyén jött ki: nem nem) 😃
6/12 anonim válasza:
Én 3 órát tudok magamtól..😃 nő vagyok
7/12 anonim válasza:
Én pl rosszul alszom. A férjem csak tvre tud elaludni. Én éjjel felébredek a tvre, kikapcsolom, újra el kell aludni. Felébredek a horkolására, felébredek inni, felébredek pisilni, felébredek kinti zajokra. Az éjszaka közepén másfél óráig nem tudok visszaaludni, de olyankor nem csinálhatok semmit, mert hajnali 3 van. Aztán elalszom végre, és hulla fáradtan kelek a férjemmel. Ha tehetem, visszaalszom.
8/12 anonim válasza:
Én is inkább 7-8 óra között tudok csak aludni. Soha nem aludtam sokat, maximum 8 óra, de az többé kevésbé megvolt mindig.
30N
9/12 anonim válasza:
Sajnos nekem nagy az alvásigényem.
Ha nem alszom legalább 6-7 órát, hulla vagyok egész nap.
...és úgy 8-9 óra alvás után érzem magam teljesen kipihentnek.
F
10/12 anonim válasza:
a kettest mi a lószarért kellett agyba-főbe lepontozni? Akkora bánatot okoztam, hogy hat óra elég? Na mindegy, jó éjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!