Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lenne rá lehetőséged,...

Ha lenne rá lehetőséged, szeretnél olyan karriert befutni mint a TheVr?

Figyelt kérdés
Aki nem tudja kik ők, lécci ne írjanak.. :)

2021. márc. 14. 18:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

5.

"Azt csinálhatod, amiben örömöd lehet"

Már rég nem leli benne örömét. Csak csinálja őket, mert kell és végigszalad mindenen. Össze lehet hasonlítani egy régi youtubeos meg egy twitches gameplayt. Ég és föld van köztük és nem az utóbbi a jobb sajna.

2021. ápr. 6. 22:29
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Én legtöbbször csak a Happy Hourt nézem tőlük és a tech videóikat, amik minőségiek, akár külföldi viszonylatban is. Szerintem a válaszolók többsége csak a játék streamelés alapján ismeri őket, amit szerintem semmilyen ember sem tud úgy csinálni, hogy egész stream szórakoztató legyen.
2021. máj. 9. 21:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Épp a tech videóikkal van "baj". Gyakorlatilag egy reklám csatorna az egész. Csak olyan teszteket csinálnak, amikért kapnak pénzt. Ezzel még nincs nagy baj, de azzal már igen, hogy ezek szinte mindig pozitív felhangúak. Az egyik tesztben elmondják hogy X teremék azért jó mert Z feature-rel rendelkezik, a következőben meg elmondják, hogy Y termék azért jó, mert nincs benne az a Z feature. Tehát nem valósak a tesztek. Legalábbis ez volt úgy 1 éve, azóta nem nézem, főleg ezért. Illetve ha nézem is kiszűröm a szubjektív dolgokat belőle. A Happy Hour meg a gameplay-ek egész jók szerintem, csak azokat már azért nem nézem mert nincs időm rá.
2021. máj. 9. 22:28
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
Persze, mindenki szeretne a gyakrolatilag semmiért több pénzt keresni, mint egy orvos, mérnök, ápoló, stb.
2021. jún. 8. 14:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
13: A külföldi csatornák talán nem ezt csinálják? Senki sem fog ingyen bemutatni semmilyen termékét.
2021. jún. 8. 17:58
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
#15: Lehetne becsületesen is csinálni. Csak akkor valószínűleg nem lenne ennyi felkeresésük. Úgy mint például az autóteszteknél. Emlékszem a Totalcar is küzdött egy időben azzal, hogy nem kaptak már szinte sehonnan tesztautót, mert elmondták ha szar, elmondták hogy a tesztautók sokszor nagyságrenddel jobbak mint a kereskedésben megvásárolható társaik, nem szépítették a dolgot, ami sok importőrnek nem tetszett. Ez lenne a követendő irány, szerintem. Így lehet kevesebb kontentet gyártanának, nem lenne annyi bevételük, de legalább valósabbak lennének a tesztek.
2021. jún. 9. 08:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem gameplay, tech és hasonló vonalon.
2021. júl. 19. 09:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

#16 Be lehet futni tisztességes kritikával de sokkal lassabban. Tudnék olyan külföldi csatornákat akik az őszinteségük miatt futottak be - mint a Hardware Unboxed - de ott közrejátszik az is hogy azok perfekt angolok és a külföldi csatornák nagyobb közönséget kapnak. Akkor lehet találni magyart is - Anoniminc - aki meg szokta mondani hogy ha gondja van valamivel. Szükség van a kritikus csatornákra mert ez a fogyasztóknak jó. Az erős kritikák a gyártókat arra ösztönzik hogy jobb termékeket gyártsanak. Néha van sértődés és csípős válasz a gyártóktól de az értelmesebbek azonnal megfogadják a kritikákat és a következőekben kijavítják a hibákat.

A hardver ranterekből hiány van. Közönség lenne mert van igény az őszinteségre. Azt vettem észre hogy egyes gyártók kezdik értékelni ha rávilágítanak a hiányosságokra.

Mindenki be tud futni aki kitartó és rendszeresen készít videókat mert akkor a növekvő nézőszám már csak idő kérdése. Nincs ebben semmi különleges. A lehetőség mindenkinek megvan.

2022. okt. 11. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!