Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lenne rá lehetőséged,...

Ha lenne rá lehetőséged, szeretnél olyan karriert befutni mint a TheVr?

Figyelt kérdés
Aki nem tudja kik ők, lécci ne írjanak.. :)

2021. márc. 14. 18:33
1 2
 1/18 anonim válasza:
82%
Én nem szeretnék. Más dolgok érdekelnek.
2021. márc. 14. 18:34
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Egy videós. Többet nem kell róla tudni.

Nem, nem szeretnék.

2021. márc. 14. 18:34
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem tetszik már az amit csinálnak, oké az elején jók voltak, csak lehet én nőttem fel, de 25 évesen már nem szeretem őket nézni, sőt kifejezetten irritálnak 5-6 éve még viccesnek gondoltam őket, azóta már ők is fiatalabb korosztály felé mozdultak. 14-16 éves követő táborra nem vágynék :)
2021. márc. 14. 18:35
 4/18 anonim ***** válasza:
27%
Nem igazán. Mindegy hogy mennyivel keresnek többet mint én, sosem csinálnám azt amit ők.
2021. márc. 14. 18:38
 5/18 anonim ***** válasza:
96%

Őszintén igen. Ha lebontjuk az egész elemekre és elemenként nézzük, mindenki akarna ilyen karriert mint az övék. Az felejtsük el videós a karrier, csak elemenként nézzük.

Saját vállalkozás, ők maguk a főnökök, ráadásul társban is vannak, nem egyedül kell vinni a vállalkozást, hanem egy megbízható partnered van. Ki ne akarna saját vállalkozást, megbízható partnerrel.

Pipa

Havonta 1 millió forint felett keresel és több szponzorod is van, akik támogatnak.

Pipa

Azt csinálhatod, amiben örömöd lehet és olyan beosztásban, amilyenben neked jó. Nem kell kihez alkalmazkodnod.

Pipa

Ki nem akarna egy ilyen karriert befutni. Őszintén a saját karriereden belül. Nem kell videósnak lenned, hanem ha fodrász, műkörmős, kőműves...stb bármilyen karrieren belül ilyet.

2021. márc. 14. 18:42
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

5

A nyilvánosság számomra nem pipa. Nem szeretném, ha egy ország ismerné a pofámat.

2021. márc. 14. 18:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Amit és ahogy ők csinálnak, azt én biztos hogy nem akarnám csinálni.
2021. márc. 14. 18:44
 8/18 anonim ***** válasza:
19%
Én biztos nem akarnék szponzorokat magamnak. Akkor az azt jelenti, hogy eladtam magam. Akkor inkább keresek kevesebbet, de nem reklámozok szart. Ami jó, azt meg fizetés nélkül is elmondom hogy jó, nem kell támogatniuk.
2021. márc. 14. 18:55
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
Hát nézd az igazság az, hogy nem tudnék visítani játékok közben és mindenféle horror meg kemény lövöldözős játék nem az én asztalom lenne. Én inkább az elder scrolls sorozatokat szeretem, heroes sorozatokat, így erre a pozícióra nem én lennék a megfelelő személy. Semmi gondom nem lenne azzal, ha közismert vagyok :) csak, ahogy mondom az én ízlés világomba nem tartozik bele a COD, sem a resident evil meg hasonló elmerozzant játékok. Igen a tavaly megjelent last of us 2 sem.
2021. márc. 14. 18:59
 10/18 anonim ***** válasza:
66%
szeretném-e, hogy egy idióta hülyegyereknek gondoljanak? nem
2021. márc. 15. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!