Milyen általános tulajdonságaik vannak a sváb származású embereknek?
ez rasszizmus
minden nemzetiségben van ilyen és olyan ember is.
Anyukám sváb (így anyai nagymamám is, nagypapám is). Én meg félig, de nem foglalkozom vele, szerintem bennem apám magyar vonásai jöttek ki inkább.
Szerintem a svábok (amit rokonaimnál - tehát mama, papa, nagynénik, anyám - esetében megfigyeltem, és mivel egy elég belterjes kis sváb faluban éltek, a többi svábra is jellemző szerintem, én legalábbis ezt figyeltem meg): Szerintem átlag felett mértéktartóak, tiszták nagyon, szorgalmasak, környezetüket mindig rendben tartják. Nagyon dolgosak. Tudnak spórolni, mindig van "mihez nyúlni" anyagilag.
Ami negatív: Szerintem legalábbis: Van egy fajta hűvösség, és van egy fajta sunyiság. Az előbbi talán nem akkora baj (én is távolság tartó vagyok). Az utóbbi nekem annyira nem tetszik. Sumákolás, titkolózás, szóval az az alapból sunyi jellem.
Ezt felnőtt fejjel is megfigyeltem, ha sváb ügyfelem volt, sosem foglalkoztam különösebben a dologgal, de utólag mindig bebizonyosodott, hogy sumák, jellemtelen ember az illető (akár férfi, akár nő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!