Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert nincs kedvem semmihez...

Miert nincs kedvem semmihez es senkihez?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nincs kedvem kimenni a hazbol, nemtudom mi van velem. Senkivel de senkivel nincs kedvem talalkozni meg a baratommal se. 7 honapja vagyunk egyutt. Van mikor kitalalok valamit hogy ne keljen lemenjek hozza pedig egy lepcsohazba lakunk, annyi hogy o a 3.on es en a 7.en.

Meg sexelni sincs kedvem vele, van hogy megker hogy legyek felul de annyira nincs onbizalmam es annyira felek hogy valamit elbaszok hogy inkabb kikonyorgom hogy ne keljen. Tegnap sexeltunk de egyszeruen alig vartam hogy vege legyen. Mindenkit eltolok magamtol.

Ma is hivtak ki a haverjai hogy csináljunk kepeket de megint kitalaltam valamit hogy ne keljen menjek, nemtudom szerintem kinosan ereznem magam.

Lesz hazibuli de attol is felek mert nem tudom hogy viselkedjek, ne nezzetek hulyenek eleg ha en magam annak nezem.

Van hogy konnyen, van hogy nagyon nehezen baratkozok. Amikor eloszor mentem ki a barataival egy szot se szoltam, mostmar tobbszor votlam kint velunk es mar viszonylag eleg joba vagyok veluk, viszont meg sokukat nem is ismerem. Ma fogok estefele kimenni veluk es asszem lesznek uj emberek is es kicsit felek.A sajat barataimnal sincs sokszor kedvem kimenni, annyira utalom magam istenem.

Konkretan egy kicsi szajfenyt se merek rakni mert felek hogy ki mit gondolhat rolam. A baratom elott rovid ujjuba se tudok lenni mert felek hogy meglat valami hibat vagy nemtudom.

Ne haragudjatok tudom eleg ertelmetlenul fogyalmaztam de bevallom eleg ideges vagyok :D

Legszivesebben egesz nap itthon ulnek

2021. márc. 13. 15:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy vannak még páran így, és ebben a kategóriában nagyon sok a depressziós beteg ember, akik beismerik, hogy azok, de úgy adnak tanácsokat hogy másokat arra biztatnak, hogy szakítsák meg a barátaikkal a kapcsolatot, hagyjanak ott mindent és zárkózzanak be. A barátok nagyon fontosak, és fontos a jó társaság, add át magad a jó érzésnek.
2021. márc. 13. 17:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja persze, leírod itt kb. az összes olyan tünetet, amin az önismereti meló segít, de nincs szükséged pszichológusra. Nézd, az akinek tényleg nincs szüksége pszichológusra, nem fogja alapból elutasítani, mert akinek nincs szüksége rá, az alapból van azon az önreflexiós szinten, hogy ad neki esélyt, hogy esetleg mégis szüksége van rá.
2021. márc. 13. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, én ugyan ilyen voltam mint te. Most 30 múltam. Amikor abban a korban voltam, mint te, akkor volt a legrosszabb, akkor csúcsosodott ki. Én akkor gyógyszeres kezelést kaptam, különben be se tudtam volna járni az iskolába. A gyógyszer segített, sikerült letennem az érettségit, ezután abbamaradt a kezelés. Valamilyen szinten a mai napig ilyen vagyok, de kicsit "kinőttem" azóta. Nagyon nagy önismereti munkám van benne, de ennek ellenére sem tudok teljes életet élni. Egy dolgot tehetsz, a saját magad legjobb barátja kell legyél, megpróbálni elfogadni magadban mindent(!), meg kell tanulni megbocsátani magadnak, önmagad jó oldalát nézni, megtanulni hogy az ember nem tökéletes, követ el hibákat, elfogadni az életet olyannak hogy sokszor van lent és fent, sokszor nem tudunk mindent irányítani, nem kell görcsölni, hibákat kell elkövetni(!) hogy tanuljunk, máskülönben nem megy. Próbálj megszabadulni a saját magad által létrehozott börtönből, próbálj újjászületni. Azt mindenekelőtt jó ha tudod, hogy nem vagy egyedül, nagyon nagyon sokan vagyunk ebben a cipőben. Japánban az ilyet hikikomorinak hívják, sajnos az újabb generációkat érinti főként ez. Van erre egy csodaszer, amit mindig elmondok mindenkinek: kezdj el futni, vagy kocogni. Akármennyire hihetetlen, a kocogás, a tartósan hosszabb ideig megemelkedett pulzusszám hihetetlen mennyiségű endorfint-boldogság hormont szabadít fel az emberben, ami aztán hosszú órákkal a futás után is termelődik. Már akár egy hét után érezni fogod az eredményét! Amellett hogy jobb kedved lesz tőle, kb nulla szellemi megerőltetéssel tesz kitartóvá, boldoggá, és tettre késszé. Bizonyított, hogy azok az emberek, akik futni jának, sokkal hamarabb és jobb kedvvel vágnak bele különböző feladatokba. Rendkívül jó feszültségoldó, és ingyen van, csak egy futócipő kell hozzá. Nekem tényleg rengeteget segített!

Sok sikert kívánok!

2021. márc. 13. 18:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!🙏🏻
2021. márc. 13. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!