Egyre nehezebben viseljük az itthon ülést, mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Látom mindenkin itthon a rosszkedvet, én is egyre feszültebb vagyok, néha csapkodok, dobálódzok, hajigálok. Nagybátyámék telefonáltak, ők Pestiek, ők se nagyon tudnak hova menni, a 2 gyerek fojtogatja egymást stb.
Hogy lehet ezt kezelni? Lefoglalom magam olvasok minden, de időnként azért főleg most, hogy péntek van, belém hasít a bulizhatnék. Mit csináljak, hogy ne egymáson töltsük le itthon a feszültséget?
23/f
2021. márc. 12. 19:26
1/5 A kérdező kommentje:
Nagyon hülyeségeken felhúzom magam, mióta bezártság van, tegnap önteni akartam üdítőt pohárba, kicsit mellément és az üveget kib×asztam.
2021. márc. 12. 19:28
2/5 anonim válasza:
Sétálj, sportolj, kirándulj valami elhagyatott helyen. Ott még azt a g*ci maszkot is lehúzhatod a bírság gondolata nélkül. Vagy ha megengedheted magadnak, utazgass kicsit. Lehet nincs most turizmus, de a Kilenclyukú híd attól még szép marad.
3/5 anonim válasza:
Mi biciklivel kimegyünk a legközelebbi erdőbe és minden hétvégén kirándulunk. Holnap szép idő lesz, neked is ajánlom. Napsütés, madárcsicsergés, már zöldül a fű :-)
4/5 anonim válasza:
Jarj futni.
Szervezz hazibulit minden hetvegere. Vagy keress hszibulit. Itt pesten rengeteg hazibuli van minden berhazban.
5/5 anonim válasza:
Amikor már tele van a f*szod :D v bulizhatnékod van menj el és sétálj egyet.
Nekem ez segített. A sétám erősebb tempójú volt és 20 25perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!