Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyenek a székelyek?

Milyenek a székelyek?

Figyelt kérdés
Külső és belső tulajdonságok is jöhetnek.

2021. márc. 11. 18:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%
Ha megengeded azt veszek a boltban amit akarok es azt is zabalok. Én fizetek. Nem vagyok katolikus, mert ne mossák össze a neve m gyereksimogatokkal. Ne is vedd a rüheseket mert megéltem. A magyar faluban akkor se élnek, ha penzt adnanak . De szeretem az országot, bar megkapom menjek haza. Hugó vagyok félig. Remélem téged befogad a közeg ahol élsz.
2021. márc. 11. 22:00
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
#11 ha nem a divat szerint élnél eszedbe nem jutna ilyen de ezt hagyjuk inkább. Tipik gáz amit írsz fáj az igazság sajnálom. Ha nem tetszik valtozztas engem abszut nem érdekel. Halistennek nem sok közöm van oda nem élünk kép mutató szegény ember divatja életet. Anyósoméktól halljuk néha a dolgokat amik ott történnek néha rá szólunk hogy oké hagyja abba ezt hallgatni is rossz. Mellesleg tipikus magyar kötekedés ami akkor van ha igaza van a másiknak szintén lemaradt. Engem nem elfogad a közeg, ez nem erről szól! Mi alkalmazkodunk a közeghez, a közeg pedig hozzánk. Mi nem vágyunk sehová nekünk a mi hazánk a minden! A legjobb, a csúcs, a mi trendjeink a menők, csinálunk sajátot nem koppintunk úgy mint ti! Gyönyörű igazi magyar népi minták és nincsennek örökítve szégyen! Hagyjuk inkább ki is veszem a kérdést mert nem fogom az ilyenekre a fölös energiáimat pazarolni. Alkalmakodj a közegedhez és legyél mindig jobb mint amit mások is el várnak. Mert a te társadalmadtól leszel te is ami! Hiába mondhatod hogy áhh nem neked senki ne mondja meg! De igen, azért vagy ilyen amilyen mert most is azt teszed.... Jobb éjt szebb jövőt nektek...
2021. márc. 11. 23:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A szekelyek szepek(az vagyok) 😉.... Belsoleg meg makacsok

... De jok💋

2021. márc. 12. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!