Nemrég jártam arra. Ugyanúgy, mint máshol van mindenféle ember. Nincs olyan, hogy a székely ember és akkor minden székely olyan.
Idősebb emberek érdekesebbek, sok érdekes történetet tudnak.
Fiatalok már annyira nem különböznek az itteni fiataloktól.
2: Ez igaz, tényleg nagyon hideg volt.
Ahogy jöttünk hazafelé egyre melegebb lett :)
". Sokszor voltam kint Erdélyben, ezek a nőket semmire se becsülik "
Ez komoly? Mesélnél? Miket tapasztaltál hogy viselkedtek a nőkkel?
Én azt tapasztaltam, hogy náluk nagyon él még ez az "asszonynak a konyhában" a helye. Éveken keresztül minden tavasszal kint voltam egy hetet, ez alapján mondom.
Többször is kikezdtek velem, úgy hogy mindegyiknek felesége és kisgyereke volt otthon. Maga ahogy viselkedtek, beszéltek, mindről érezni lehetett hogy ők valakik mert férfiak. Nagyon undorítóak voltak. Egy idő után ezért is amradtak el ezek a kiruccanások, többek közt. Persze lehet, hogy csak a férgesét fogtam ki, nem mondom, hogy mind ilyen, csak azok akikkel én találkoztam. Egy ismerősöm székely fiúval házasodott össze, kiköltözött hozzá. Hát, nincs szép élete, nem cserélnék vele egy percre sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!