Hol szereztél tapasztalatot, hogy felvegyenek a munkahelyedre tapasztalattal?
Csak szeretnének tapasztaltat. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy esélytelen lennél.
Ha nem jelentkezik nálad tapasztaltabb, akkor...
A tapasztaltak meg olyan helyen szerezték, ahol nem volt ez követelmény, vagy eleve úgy tanultak, hogy állásuk is lett.
A szakmai gyakorlatokat és a diákmunkákat hangsúlyoztam az önéletrajzban. Minden sulinak és munkának csak az évét írtam be, tehát az 1 hónapos szakmai gyakorlatnál csak annyit írtam, hogy 2018-ban volt, azt nem, hogy csak 1 hónapig. Mindenhova kicsit más életrajzot küldtem, az álláshirdetés szerinti feladatokat hangsúlyozva a különböző helyeken. Illetve egy ismerősöm cégét beírtam és ha rákérdeztek volna, akkor azt mondtam volna, hogy nem voltam bejelentve, mert csak ingyen segítettem, hogy tanulhassak, de soha senki nem kérdezte. Aztán mikor lett rendes tapasztalatom, azt már ki is hagytam. Később a főnökömnek 2 cége is volt, mindkettőt beírtam ugyanolyan feladatokkal.
Kicsit színezi kell, hogy átmenjen az életrajz, utána személyesen már úgy is nagyjából a szimpátián múlik.
A munkahelyemen, jól sikerült az interjú, felvettek tapasztalat nélkül is. Utána már a ranglétrán mentem felfelé nem máshol keresgéltem
Egyébként előtte volt értelmes szakmai gyakorlat + nem csak a kötelező 4 hetet töltöttem le, hanem két egész nyarat gyakornokként. Ráadásul szakmailag is értelmes munkát végeztem ezalatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!