Mit vegyek a fizetésemből?
Sok pénzem van, nem tudom mire költsem. ---> Veszek pár állatot, hogy csináljak belőle mégtöbb pénzt.
Jajj de okos vagy egyem a zuzádat
Szia!
Igen, én is hasonló cipőben vagyok. Nagyon fiatalon meg volt már mindenem: ház, autó, befektetés, vagyon, stb köszönhető néhány sikeres üzletemnek és az örökségemnek.
Még 30 sem voltam, amikor én is úgy voltam vele, hogy nincs miért dolgozzak, megvan mindenem és nincs már mit megvalósításak.
Azóta is úgy vagyok vele, hogy nem akarok én milliárdos lenni, de éhezni sem.
Tehát ott hagytam a munkát és el kezdtem felélni a vagyonom. Tipp: NEM jó ötlet!
A pénz nagyon hamar el tud menni. Nem költekeztem agyon magam, de volt már család, gyermek, betegségek és a pénzcsapot egyre jobban meg kellett nyitni.
Rá kellett jönnöm, hogyha csak kiadásom van, s 0 bevétel, a gyermekem semmit nem fog örökölni.
Újra elkezdtem befektetni a pénzem (részvényekbe, kölcsön adtam nagy kamattal, olcsón vettem cuccokat-drágán adtam el és rövid időn belül saját céget nyitottam).
Fonros,hogyha megvan mindened, élvezd az életet és ne egy íróasztal mögött öreged meg, hanem azt csináld amit szeretsz, de ügyelj arra, hogy valamilyen módon a pénz ne csak kifelé szálljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!