Tippek a telefonálás elleni "iszony" leküzdéséhez?
Ez azert ertheto mas is utal ismeretlenul belemenni egy hivasba, mert esetleg hirtelen nem jol reagal egy ismeretlen szituaciora. Gyakran nem veszem fel elsore, hanem az interneten utanna nezek a telefonszamnak. Ha visszahiv akkor mar fol szoktam venni, es addigra felkeszulok, elgondolkodom rajta, hogy kicsoda miert hivhat.
Szerencsere a telefonszam nelkuli hivasok ritkak, es ha igazan fontos akkor elobb utobb ugyis kuld egy sms-t ha nem veszik fol.
Ugyanilyen voltam én is. Tudom nevetséges, de mikor nagy ritkán valakit fel kellett hívnom, leírtam papírra a szöveget. Tiszta ideg voltam.
Aztán 2 éve elkezdtem dolgozni irodában. Kaptam egy céges SIM kártyàt, mondták hogy az én számom is meg lesz adva, illetve nekem is kommunikálnom kell ügyfelekkel mivel én leszek egyedül az irodában. Be voltam szrva. Viszont azóta rengeteget telefonàlok és most màr fel sem tűnik. Engem is sokat hívnak, tudok nekik segíteni. Én is most már simán hívok ügyfeleket, bármilyen szolgáltatót. Max akkor izgulok kicsit ha valahol valamilyen nagy vezérigazgatóval kell beszélnem.
Tehát jól írta az első válaszoló: sokat kell telefonálni...
Hajrá!
26N
2,5 -os:
Nem pont az a szituacio. Egy munkahelyen felhivni egy ismert embert ismert okbol, az nem kulonosebben nehez. Ugyszinten egy munkahelyen felvenni egy ismeretlen telefont nem nagy dolog, mert ugyse engem keresnek, hanem valami altalanos informaciot akarnak.
A problema, az ismeretlen okbol telefonalo ismeretlen ember, vagyis a varatlan helyzet.
Erre csak egy megoldas lenne, hogy ismeretlenul ne telefonalgassunk, hanem kuldeni kene elotte egy sms-t hogy kicsoda mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!