Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik a hétvégén bevásárlási...

Akik a hétvégén bevásárlási rohamra indultak, vajon mire gondoltak?

Figyelt kérdés

Az élelmiszerboltok továbbra is nyitva lesznek. Drogériák is. Oda minek mentek ennyien?

A plázák ugyan nem, meg a butikok, de mi visz rá valakit, hogy ebben a járványügyi helyzetben kockáztassa az egészségét, meg a családja egészségét egy ruháért, táskáért vagy cipőért???

Vagy, hogy csak unalom ellen sétálgasson egy bevásárlóközpontban?

Tényleg ennyire buták az emberek?

2021. márc. 8. 18:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
28-as vagyok! Annyira értelmes a 8-as takarodó, hogy most este 6-7-kor bandáznak a benzinkúton... Este amúgy is kevesebben voltak az utcán. Tapasztalatból mondom, mivel este 10-ig dolgozom fixen. A másik: a szomszéd Marika néni bandázhat Rozi nénivel, Piri nénivel meg még ki tudja kikkel délután 2-kor, az nem baj, de én ne bandázzak 8 után a barátaimmal. :) Remélem érzékeled benne, hogy mennyire logikátlan.
2021. márc. 11. 12:31
 32/32 A kérdező kommentje:

Úgy látszik, itt mindenki okosabb a járványügyiseknél.

Akkor mondjátok el, ti hogyan képzelnétek megállítani a betegszám növekedését, ma már inkább szárnyalását?

Aki szerint nincs is járvány, meg nincs is sok beteg kórházban, sőt lélegeztetőn, az tegye meg azt a szívességet, hogy NEM VÁLASZOL.

A többiek véleményére vagyok kíváncsi.

2021. márc. 11. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!