Melyik a te személyiségtípusod a 16 közül az MBTI teszt szerint és egyetértesz-e az eredménnyel?
Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 09:03
21/28 kriszpo válasza:
ISTJ "Logisztikus"
Nagyjából.
Az a baj, hogy a kérédsek nem eléggé egyértelműek :)
24/28 anonim válasza:
nekem mindig INTP jott ki, nagyreszt egyetertek vele, bar inkabb vitazo szemelyisegnek mondanam magam
25/28 anonim válasza:
#9-es! Én se hiszek a tesztekben, mert a teszt csak egy megírt program. A teszt ismer engem? Titeket ismer? Nem! Ne egy idióta tesztre támaszkodjatok, igaz, én még nem töltöttem ki soha egyetlen ilyen tesztet sem, még a híres 94 kérdéseset sem, de nem küzdök önértékelési problémákkal, ismerem magam annyira, hogy bátran állítsam magamról, hogy INTJ (Ni-Te-Fi-Se) vagyok, és ebben a kognitív funkciók segítettek, és mindegyikkel abszolúte egyetértek! Aki hozzám, vagy a #9-eshez hasonlóan önismerettel próbálja meghatározni a típusát, az először nézze meg a 4 betűt, aztán hozzá a kognitív funkciókat, ha abból valamelyik nem okés, akkor nézd meg, melyik 4 illik rád, és aszerint sakkozd ki. Egyet tanácsolok! Ne azt válaszd, aki akarsz lenni, hanem aki vagy! Ennek itt ez a lényege!
26/28 anonim válasza:
INFP és egyetértek vele nagyrészt.
27/28 anonim válasza:
Sok múlik azon , hogy melyik tesztet töltöd ki . A 16 personalities tesztet semmikép nem ajanlom az mbti = cognitive functions , és az a teszt betűk alapján fogja megmondani te melyik vagy így ajanlom a sarkinova tesztet vagy bármelyik function tesztet vagy esetleg ha ismersz egy olyan embert aki sokat tud erről és még jól ismer is az is sokat tud segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!