Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik a te személyiségtípusod...

Melyik a te személyiségtípusod a 16 közül az MBTI teszt szerint és egyetértesz-e az eredménnyel?

Figyelt kérdés

2021. márc. 7. 09:03
1 2 3
 21/28 kriszpo ***** válasza:
100%

ISTJ "Logisztikus"

Nagyjából.

Az a baj, hogy a kérédsek nem eléggé egyértelműek :)

2021. márc. 9. 19:42
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
ENFP (kampányfőnök)
2021. márc. 10. 08:53
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
INFJ- egyetértek
2021. márc. 17. 15:43
 24/28 anonim válasza:
100%
nekem mindig INTP jott ki, nagyreszt egyetertek vele, bar inkabb vitazo szemelyisegnek mondanam magam
2021. márc. 24. 10:02
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
#9-es! Én se hiszek a tesztekben, mert a teszt csak egy megírt program. A teszt ismer engem? Titeket ismer? Nem! Ne egy idióta tesztre támaszkodjatok, igaz, én még nem töltöttem ki soha egyetlen ilyen tesztet sem, még a híres 94 kérdéseset sem, de nem küzdök önértékelési problémákkal, ismerem magam annyira, hogy bátran állítsam magamról, hogy INTJ (Ni-Te-Fi-Se) vagyok, és ebben a kognitív funkciók segítettek, és mindegyikkel abszolúte egyetértek! Aki hozzám, vagy a #9-eshez hasonlóan önismerettel próbálja meghatározni a típusát, az először nézze meg a 4 betűt, aztán hozzá a kognitív funkciókat, ha abból valamelyik nem okés, akkor nézd meg, melyik 4 illik rád, és aszerint sakkozd ki. Egyet tanácsolok! Ne azt válaszd, aki akarsz lenni, hanem aki vagy! Ennek itt ez a lényege!
2021. ápr. 18. 11:24
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
INFP és egyetértek vele nagyrészt.
2021. máj. 5. 19:28
 27/28 anonim válasza:
100%
Sok múlik azon , hogy melyik tesztet töltöd ki . A 16 personalities tesztet semmikép nem ajanlom az mbti = cognitive functions , és az a teszt betűk alapján fogja megmondani te melyik vagy így ajanlom a sarkinova tesztet vagy bármelyik function tesztet vagy esetleg ha ismersz egy olyan embert aki sokat tud erről és még jól ismer is az is sokat tud segíteni
2021. máj. 21. 17:54
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
INTJ. Egyetértek.
2021. júl. 25. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!