#9 én írtam az INFJ-s választ, ha nem tetszik a tapasztalatom mit ugatsz bele?
Igazaknak érzem a leírtakat, ismerem magam eléggé, hogy nehezen találok társaságot, kívülállónak érzem magam. Valamint elég sok önfejlesztő könyvet olvastam már, mindig érdekeltek az ilyen dolgok, mert nem értettem, hogy miért nem tartozok igazán sehová, miért imádok egyedül lenni.
Arról én nem tehetek,hogy neked nem egyértelmű a teszted. Másokat meg pont az ilyen okostojások idegesítenek.
2021. márc. 7. 13:02
12/28 anonim válasza:
Nekem a személyiségtípusom:Védő
ISFJ-t
2021. márc. 7. 13:12
13/28 anonim válasza:
ENTJ-T “Parancsnok”
Nagyrészt egyetértek. (Most töltöttem ki először, nem foglalkoztam mélyebben a témával)
2021. márc. 7. 13:17
14/28 anonim válasza:
A szövegértési készségeidet nem ártana fejleszteni. Én nem állítottam azt, hogy te biztosan nem lennél INFJ, csak azt, hogy két teszt eredménye alapján ez még nem biztos eredmény, és ha valakit érdekel ez, és ténylegesen tanulmányozni akarja ezt a dolgot, és a személyiségét, akkor érdemes utána olvasni az egész elmélet alapjának. Eleve nem is csak specifikusan neked írtam a kommentet, hanem általánosságban mindenkinek. És egyébként attól, hogy szeretsz egyedül lenni, és sokszor kívülállónak érzed magad, önmagában egyáltalán nem jelenti azt, hogy INFJ lennél. Persze ahogy leírtam fennáll a lehetősége, de két tesztből még nem lehet biztosra eldönteni. De engem te konkrétan nem igazán érdekelsz, nem ez volt a célja a kommentemnek. Az utolsó két mondatod alapján meg, ha INFJ is vagy, eszed az nem sok van...
2021. márc. 7. 13:21
15/28 anonim válasza:
Akkor miért az én kommentemet emelted ki te okostóni, ha nem nekem szántad? Te is tanulhatnál egy kis nyelvtant, mert és-sel nem kezdünk mondatot, ha már itt osztod az észt, hogy ki mit tanulhatna.
Nyilván nem kell mérget venni ezekre a tesztekre, szerintem senki sem gondolja véresen komolyan, de mint látod az emberek nagy többségének bejött és az embereknek igenis jól esik egy kis visszaigazolás az ilyen tesztekből, hogy jé ez jellemző rám. Nem úgy mint a kiskegyed heti horoszkópja.
2021. márc. 7. 13:34
16/28 anonim válasza:
Igen, felhoztam a kommentedet példának, de ebből nem következik, hogy az egész hozzászólást neked szántam. Az meg, hogy és-sel nem kezdünk mondatot... egyrészt ez nem igaz, ez csak egy nyelvhelyességi babona, másrészt pedig az, hogy helyesen írok-e jelen esetben teljesen irreleváns. Nem akarok ezen tovább vitatkozni, aki megérti a kommentemet, és a célját, az megérti, aki pedig nem, az nem. A többi nem érdekel.
2021. márc. 7. 13:45
17/28 anonim válasza:
INFP, bár funkcióteszten az extrovertált intuícióm kicsit erősebb az introvertált érzésnél, de ez inkább az enyhe ADHD-mnak köszönhető, nem vagyok ENFP. :D INTP gyanús még kicsit, de inkább az INFP.
2021. márc. 7. 18:30
18/28 Electrifymyheart válasza:
INFP-T Jött ki kétszer is. Hát nem tudom, igazából egy jó ideje nem aludtam és elég fáradt vagyok, szóval kitudja mi az igazság.
2021. márc. 8. 13:54
19/28 anonim válasza:
ISFJ-A, szerintem passzol.
2021. márc. 9. 07:33
20/28 anonim válasza:
INTJ jött ki többször is. Az eredménnyel alapvetően egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy vannak bennem ENTP és INFJ vonások, "hajlamok" is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!