Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Néha elkap a vágy, hogy...

Néha elkap a vágy, hogy utazzak vagy új helyeket ismerjek meg, ez miatt rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés

Sokszor rám tör egy érzés, hogy minden hétvégém ugyanolyan és olyankor mindig panaszkodom a páromnak, hogy annyira vágynék új ingerekre stb stb...

viszont ilyenkor lelkiismeretfurdalásom van, mivel semmi okom nem lenne panaszra, és arra gondolok, hogy nem lehetek ilyen hisztis amikor mások éheznek, nincs munkahelyük, nincs hol lakniuk...

no meg egy csomó csomó dolog van amiért hálásnak kell lennem, és az is vagyok, de néha mégis jön ez az érzés, hogy úgy érzem, hogy olyan üres vagyok, nem tölt fel úgy istenigazából semmi.

Amúgy nem külföldi luxusnyaralásra vágynék, csak akár beülni a kocsiba (ami nincs..:D ) és elmenni a környező falvakba, erdőkbe kicsit sétálni, nézelődni ilyesmi...

Mindegy, csak hogy ne ugyanazokat az utcákat lássam...

Mivel sokat vagyunk itthon a pandémia óta motiválatlan lettem, és múltkor már egy kis kirándulás a barátokkal is olyannyira feltöltött , mintha kb külföldre utaztam volna...

Ezek az érzések normálisak? Más is szokott így érezni?

2021. márc. 6. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Uff... Honnan szültél ilyen következtetést? :D Ne legyél bolond, ezek normális érzések. Én is ha tehetem lekötöm magam, megyek ha tudok, vagy itthon csinálok valamit, legrosszabb esetben PC-n játszok és igen, legszívesebben járnám a világot (a világot, nem csak a környező erdőket/stb.). Amennyiben megteheted, hát menjél, ne tartson vissza semmi és vidd a párodat is. A kapcsolatotoknak is jót fog tenni, neked is jót fog tenni, a szürke hétköznapokat nem is lehet jobban zárni egy eseménydús hétvégével.

Én is mennék, de nem igazán tudok, nincs úgy nagyon kivel. Vagyis hát lenne, de most egy nőre vagyok ráállva és vele csinálnék mindent legszívesebben, csak nem igazán ér rá a munka miatt. Ma is dolgozik, holnap is, én meg szépen golyózok befelé... Így is rengeteget rothadtam itthon, mostanság engedhetem csak meg hogy megyek, kihasználnám, csak így nehéz.

Nálad viszont nincsenek ilyen befolyásoló tényezők, szóval hajrá.

2021. márc. 6. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális vagy sorstárs.
2021. márc. 6. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
A megfelelő időben cselekedve ezt nem probléma.
2021. márc. 6. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

"semmi okom nem lenne panaszra, és arra gondolok, hogy nem lehetek ilyen hisztis amikor mások éheznek, nincs munkahelyük, nincs hol lakniuk"

Már ne haragudj, de ha egészséges vagy, akkor ne vágyj mondjuk szórakozásra, mert mások betegek?

Miért kötöd össze ezeket az amúgy teljesen hétköznapi vágyakat azzal a tulajdonsággal, hogy "rossz"?

2021. márc. 6. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!