Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Introvertáltak nektek mennyors...

Introvertáltak nektek mennyország volt az elmúlt egy év?

Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 09:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Ha eltekintünk attól, hogy miért történik az egész és csak azt nézzük, hogy nagyrészt otthon kell maradni, akkor igen, számomra sokkal több pozitívuma van, mint negatívuma:D Nem kell több órát utaznom minden nap, sokkal több időm van mindenre. Itthon vagyok a családommal, akik kiteszik azoknak az embereknek a felét kb, akiket szívesen látok. A többiekkel szívesen találkoznék azért, de nem visel meg nagyon, hogy online beszélünk csak. Nem fárasztanak le a programok sem, amiket mások szerveznek, pont annyi volt így belőlük, amennyit nem éreztem soknak. És azok is inkább olyanok voltak, amiket szeretek: kis létszámos társasozás, kirándulás, beszélgetés, nem pedig bulik, fesztiválok, strandolás, stb.

Két dolgot sajnálok, hogy a nagyszüleimmel nem találkozhatok úgy, mint régen és a számomra fontos pár extrovertáltabb személyt, akiken látom, hogy nekik mennyire rossz ez a bezártság néha.

2021. márc. 6. 10:14
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
#10: Én a helyedben nem dolgoznék. Komolyan beszélek. Persze, ha magadat tartod el, az más, akkor sajnos muszáj menni valahova. De ha teheted, maradj otthon, nagyon mérgező az, ha suttyókkal vagy körbevéve.
2021. márc. 6. 10:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek: nem.
2021. márc. 6. 10:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Inkább rémálom. Sok ember még hülyébb és idegbetegebb lett mint volt, és hiába nem beszélek velük, ha kénytelen vagyok őket elviselni nyilvános helyeken.
2021. márc. 6. 10:47
 15/20 anonim ***** válasza:

8-as voltam.

Persze én is kiemelem, hogy arról beszéltem, hogy én hogyan éltem meg.

Tisztában vagyok azzal, hogy sokan gyászolnak most, ahogy azzal is, hogy sokan lettek munkanélküliek.

2021. márc. 6. 10:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Egy ideig igen, de aztán nem.
2021. márc. 6. 10:57
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
az hogy introvertált vagyok, és munka után szívesebben megyek haza sorozatot nézni bekuckózva a fotelba, mint elmenni mondjuk koncertre vagy buliba vagy enni másokkal, szerintem nem jelenti azt, hogy egy undok önző féreg lennék, aki azon élvezkedik, hogy néhány sggfej orvos a kertvárosi villájából tönkretesz embereket, vállalkozásokat, életeket, családokat szakít szét és gazdasági válságot generál, mert neki éppen úgy tetszik a hisztériázás, és közben még azon bőg, hogy neki milyen szr mert be kell mennie dolgozni.
2021. márc. 6. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
#17: Itt pont nem az orvosokra kell fújni, hanem a ganaj politikusokra.
2021. márc. 6. 12:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Néha igen, néha nem
2021. márc. 6. 22:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Azt élveztem, hogy sokáig nem kellett emberek közé mennem, viszont rengeteg problémám adódott ez alatt az idő alatt. Így nem volt nagyon jó ez az időszak sem számomra.
2021. okt. 23. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!