Miért kell irigynek lenni arra,aki nyert a lottón?
Miért kell pénzt kérni tőle?
Nem pofátlansàg ez,hogy senkinek semmi koze a lovehoz,de már előre kéregetnek belőle?
Hogy ne magamról szóljon a kérdés úgy írom hogy egy haverom nyert.
Külföldön él,elég jó körülmények között.Mikor nyert szülőknek elmondta de másnapra még az elfelejtett ismerősei is irtak neki,hogy mi van vele,nem tudna kicsit kölcsönadni?
Ha meg adna is,és ügyvédi jelenlétben,lepapírpzva,közjegyzői ellenjegyzésben adná,akkor az a válasz,miért nem tud csa úúúgy adni,majd medadom egyszer.
Miért ilyen pofátlan sok ember?
Nálam akkor is ezt művelték, mikor kiderült, hogy külföldön mennyi a fizetésem. Szálljak már be kocsiba, ebbe, abba, nekem úgyis mindegy, ez aprópénz... :D Mondom beszélhetek a főnökömmel, hogy adjon időpontot egy interjúra, csak adj egy önéletrajzot. Ennyit tudok tenni.
Persze az már nem tetszett. Utána addig csesztették anyámat is, amíg nyilvánosan közzé nem tettem szégyenszemre az üzeneteiket.
Nem tudom, mi azon a meglepő, hogy a magyar emberek jelentős hányadának még Új-Zélandon is van kedves, közeli hozzátartozója! Ez sok esetben van így, - hogy a válságban egyedül vagy, a jólétben meg fürtökben akaszkodnak az emberre addig soha nem is látott emberek.
Egyébként én is lottózom és amennyiben nyernék a lottón (komolyabb nyereményt), mindenkit azzal hajtanék el az őt megillető helyszínre, hogy én nem vagyok irigy, olyan arányban részesülhet a nyereményből az illető, amilyen arányban beszállt a játék összköltségeibe. Probléma megoldva - és ez egy olyan megoldás, amire senki nem tud mit reagálni, amivel a vélt igazát tudná alátámasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!