Miért érzem irigynek magam? Hogyan tehetek ellene?
Az a lényeg, hogy a legjobb barátaimmal ugye otthon ülünk, online oktatás, és valamiért olyan rosszul esik amikor látom, hogy együtt kockulnak, én magam lemondtam róla, úgy-ahogy. Mindig azt az érzést kelti bennem,, hogy nem vagyok olyan jó társaság, persze, be szoktak néha hívni lyukasba vagy online órák közbe, hogy beszélgessünk, de nem értem. Azt tudom, hogy az irigység/féltékenység önbizalomhiányra utal, bár örülök a sikereiknek, most kezdem ezt elveszíteni lassan-lassan.Pedig az a baj, hogy örülnöm kéne, azelőtt örültem, most megbuktam év elején és a barátom hajt az ELTE-re, én is szeretnék de egyszerűen a matekkal van bajom amibe segített is. Mindegy, magántanár megoldja, amúgy amikor beszélgetnek néha direkt nem lépek be, meg nem merek, mert azért nem akarom zavarni őket, meg a nyakukon lógni. Miért csinálom én ezt? Amikor a másikkal úgy többet látom Voice chaten mindig az jut az eszembe, hogy nem vagyok jó társaság, pedig jövőhét szombaton találkozunk is végre.
Kérhetnék segítséget?
18 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!