Mind a ketten párkapcsolatban vagyunk.De ő mondta h soha nem szeretne mert fèl a terhesség menetètől es félti az egèsz testèt fel áldozni, meg nem akar a szülő szobán mesztelenkedni mert az kellemetlen lenne neki.sajnálom a barátját mikor ilyeneket mond neki.
Változhat majd véleménye erről ha idősebb lesz ?
Ez az első ilyen kérdésem míg valaki le nem irja ,,Már ez a 3-dik ilyen kérdése tsb.
Hát így en inkabb a barátnődet sajnálom. Traktálja a gyerekkel, mikor nem akar, meg még beszól, hogy nőjön fel. 28 vagyok, nem akarok gyereket, és ez nem is fog változni. Ezt a férjem vagy elfogadja, vagy külön megyünk. Ezt kéne tennie a barátnődnek is.
2021. márc. 2. 16:11
12/20 anonim válasza:
Ó édes lelkem ezek a legkisebb problémák az egész gyerek témában 😅
2021. márc. 2. 16:20
13/20 anonim válasza:
Majd szakítanak. Legalább a srác már tudja hogy amit ő akar azt ettől a lánytól nem fogja megkapni. Nincs ezzel semmi baj. Majd találnak olyan párt maguknak akivel ebben klappolnak
2021. márc. 2. 16:22
14/20 anonim válasza:
Ez normális gondolkodás,nem gyerekes.
2021. márc. 2. 16:46
15/20 anonim válasza:
Eléggé balga indokok ezek. Mintha nem lenne benne érzés. A barátnőd képes mély érzelmekre, gondolatokra?
2021. márc. 2. 18:25
16/20 A kérdező kommentje:
Képes.
De ez van elfogadom a döntését vagy változik a véleménye vagy nem. Persze Nem ítélemel e miatt.De szerintem sem lesznek igy sokáig együtt majd meg találja a hozzá való párt.
2021. márc. 2. 19:29
17/20 anonim válasza:
"majd meg találja a hozzá való párt"
ez a lényeg. se neki se a srácnak nem kell ragaszkodni ehhez a kapcsolathoz, nyilvánvalóan máshogy akarják élni az életüket. majd szétmennek és találnak mást, akivel remélhetőleg a gyerekkérdésben egyetértenek
2021. márc. 2. 20:04
18/20 anonim válasza:
Kérdező, tényleg érdekel, nem kötekedés, de ha nem ítéled el, akkor miért született meg ez a kérdés? Pláne olyan felhanggal, hogy ez gyerekes-e meg, hogy a barátját mennyire sajnálod, miközben ő az, aki ezt a témát egy alig huszonéves csajnak hozza fel újra és újra (mert a “sajnálom a barátját mikor ilyeneket mond neki” mondatból nekem nem az jön le, hogy ez csak egyszer merült fel köztük). Hiszen neked megvan a véleményed, nem ítéled el, idegeneké miért számít a barátnőd magánéletéről?
2021. márc. 2. 21:49
19/20 A kérdező kommentje:
Csak kivancsi voltam ki hogy vélekedik erről volt e hasonló helyzetben aztan mégis meg gondolta e magát. Mert ugye nagyon sokan vannak így.
2021. márc. 2. 23:16
20/20 anonim válasza:
Majd ha 39 evesen szingli lesz es a kutyanak es kell, akkor majd akar gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!