Milyen hülyeségeket csináltatok részegen? Aztán megbántátok?
Lecumiztattam egy disco wc-ben egy csajt, később a barátnőm lett 3 hónapig, szerintem a legnagyobb K..va volt a földön
, Ha nem jöttem volna vele össze megmaradt volna az akkori normális barátnőm.
Haverral elmentünk megünnepelni valamit.
De már előtte ittunk, hogy ne ott kelljen venni egy csomót, végül már oda fele elaludt egy padon, tehát meg se érkeztünk xD
Pedig jó lett volna megünnepelni azt a bizonyos dolgot a lányokkal :3
Olyan szempontból egyiket sem bántam meg, hogy tanultam belőlük. De nyilván nem vagyok rájuk büszke.
Amiket csináltam, és én hülyeségnek tartom:
- nagyon kellett pisilnem, és a legközelebbi füves-bokros részen elvégeztem a dolgom... városi terület volt, nem erdő... akármennyire próbáltam elbújni, azért látták páran, meg tett is vki megjegyzést
- gyomorrontással keveredett részegség... kerthelyiséges kocsmában behánytam a díszkertbe, aztán hazafele menet kb. minden 2. percben behánytam vmi kukába meg út szélén talált nejlonzacskóba
- irodai bulin szexibben táncoltam egy kollégával, akiről tudtam, hogy kapcsolatban van (nem volt se tapi, se csók, se szárazb...ás, de ezt már soknak éreztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!