Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Összejönnél olyannal, akinek...

Összejönnél olyannal, akinek már van gyereke előző kapcsolatából, vagy ez kizáró ok lenne?

Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 15:12
1 2
 11/20 Metionin ***** válasza:
100%
Kizáró ok, nem akarok semmiféle gyereket magam körül.
2021. febr. 28. 16:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Én természetesen igen. Örülnék ha a csecsemő kort átugorhatnám.

Tudom az is szép meg minden, de nekem óriási kín lenne ahogy magamat ismerem. Ha általános iskolás már vagy nagyobb, akkor viszont már simán ellehet vele szórakozni. Nevelni csak annyira kell amennyire megvan "engedve". Ha nem egy pokolfajzat akkor jól megleszünk :3

Nehézkes lenne egy valódi apa fiú életet élni de egy majdnem ugyan olyan megvalósítható. Félig apa félig haver.

2021. febr. 28. 16:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem a gyerekkel lenne problémám, hanem a másik szülővel, főleg ha még kisebb gyerek. Barátnőm olyan pasival járt, akinek van egy 6 évese, aki amúgy az anyjával él, de folyamat gond volt a csajjal. Igaz lett ott más gebasz is, de nagyban hozzájárult a szakításhoz az ex folyamatos jelenléte.
2021. febr. 28. 17:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Kizáró ok. Nekem a párom a legfontosabb, neki a gyereke. Aminek így kell lennie, csak szar lenne, hogy engem nem szeret senki úgy, ahogy én őt.
2021. febr. 28. 17:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Nálam ez instant kizáró ok, sajátot sem akarok, nemhogy még másét..
2021. febr. 28. 18:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. febr. 28. 20:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyértelműen összejönnék. Jó lenne gyermeket is segíteni az útján, és így több az öröm is.
2021. febr. 28. 21:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Szinte biztosan nem. Meg sajat gyereket se nagyon akarnek, de egy idegent nem tudnek akarnek elfogadni.
2021. márc. 1. 00:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak azért, mert nem szeretem a gyerekeket, nem szeretnék gyereket nevelni (még kéthetente hétvégén sem), pláne jelenlegi élethelyzetemben.

Amúgy elválttal összejönnék.

28N

2021. márc. 1. 08:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Nálam kizáró ok, semmilyen gyereket nem szeretnék a környezetemben, még kéthetente se.

27N

2021. márc. 1. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!