A héten sok embert láttam maszk nélkül ott, ahol ez amúgy kötelező. Most a jó idő miatt nem hordják? Vagy lemaradtam valamiről és nem kell hordani?
Nekem is ki van vele a tököm, most még hordom, de ha meleg lesz, max. zárt területeken fogom. Senki hülyesége miatt nem fogok a saját izzadtságomban úszni, így is iszonyatosan egészségtelen ez a vacak, tiszta pattanás leszek alatta, akármit csinálok. Rámegy a bőröm teljesen. Akinek nem tetszik, majd kikerül.
Egyébként én is megfigyeltem, amit a kérdező, tényleg sokkal több maszktalan pofát látok, mint eddig. Bármimet felteszem fogadásra: aki megkapta az oltást, akkor se fog maszkot hordani, ha fejreállnak körülötte, mert a legtöbbjük nem fogja fel, hogy ugyanúgy fertőz. Meg nem is érdekli őket. Lesz még balhé belőle elég.
16os. Az érv hogy úgy mondottan nem a magad dolgával foglalkozol és öncélú igazságszolgáltatóként mentél a gyikra megváltani a világot. Ez még el is menne valami pozitív irányba ha legalább nem csak gyülölkődés áradna az irományodból, vagy egyáltalán valaki kért volna erre a szép eszmédnek kifejtésére :).
18-as.
Szánalmas aki itt a gyikon csak gyülölködik és kezzel fogható érvek nélkül a saját "hősi" nézetére hivatkozva szíd másokat. Esetleg nincs hobbid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!