2/12 anonim válasza:
És kivont izé, karddal fognak menetelni?
3/12 A kérdező kommentje:
2
Ki tudja, meglehet..minden esetre vicces lenne :D
2021. febr. 27. 20:55
4/12 anonim válasza:
Nem lehetne az, hogy szép csendben meghúznátok magatokat a szégyenetekkel? Elég kínos hogy ilyen nagy hangon követelőztök a nagy semmire. Nem, nem jár alanyi jogon nő senkinek. És nem társadalmi probléma az hogy nem jut nektek nő, hanem magánügy. Dolgozzatok magatokon, hogy megérdemeljétek a párkapcsolatot. Kívül és belül is. Ja hogy melós. Hát ez van.
5/12 A kérdező kommentje:
4
Nem vagyok Incel és nem azért írtam ki a kérdést, de lehet ezt jobb lett volna beleírni a kérdésbe. :)
2021. febr. 27. 20:59
6/12 anonim válasza:
5 ...mert jellemző a sikeres férfiakra, hogy ez foglalkoztatja őket 😂😂😂
7/12 A kérdező kommentje:
6
Meg az is, hogy gyakorin lógnak :D
2021. febr. 27. 21:04
8/12 anonim válasza:
7 Ez akkor egy vallomás? Hogy te itt lógsz.
(BTW én nő vagyok)
9/12 anonim válasza:
Altalaban kellene egy forradalom a ferfiak vedelmeben, es alapjogaikert. Minimum koveteles, hogy a ferfigyuloletet buntethetove kellene tenni.
10/12 anonim válasza:
És mit várszbegy incelforradalomtol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!