4 Na azt mégis hogy szedted össze,hogy a nő magasabb nálad ennyire,és veled van,és nem tekint rád úgy,mint csak barátra,vagy úgy,mint az anyukád/nővéred lenne?Kíváncsi vagyok,de komolyan...
2021. márc. 1. 13:06
12/19 anonim válasza:
1: Nem a külső miatt voltunk együtt.
2: Kifaszt érdekel mások véleménye?
2021. márc. 1. 13:59
13/19 anonim válasza:
Az esetek 99%-ában ha a csaj magasabb nálad,esélyed sincs. Vicc. Nem akarom elhinni,hogy ezzel nem csak pontokat akarsz itt szerezni....
2021. márc. 1. 14:06
14/19 anonim válasza:
Tudod mennyire teszek akár a pontokra, akár arra, hogy te mit hiszel? :D
Volt egy kérdés, megválaszoltam, részemről a dolog ennyire érdekes. Teljesen irreleváns, te mit gondolsz, vagy éppen mikor együtt voltunk a zsiráffal, akkor mások mit gondoltak.
Igazából csak sajnálni tudok mindenkit, aki azért tesz vagy nem tesz valamit, mert jaj, mit szólnak majd a zemberek...
2021. márc. 1. 14:34
15/19 anonim válasza:
Engem sem zavarna, ha nalam magasabb lenne a lany.
Ha 10 centivel magasabb lenne, valoszinuleg meg akkor is en volnek az erosebb, es ez nekem eleg. :)))))))))))))))))))
Az egyebb fontos tulajdonsagokhoz kepest, a testmagasag jelentektelen.
2021. márc. 1. 15:06
16/19 anonim válasza:
Nem
2021. márc. 1. 19:31
17/19 anonim válasza:
Nálam abszolút előny, sőt, az sem zavarna, ha magasabb nálam. (Ha Neki beleférne :)
24/F/189 cm
2021. márc. 13. 13:48
18/19 anonim válasza:
Nem hátrány, sőt az extrém magas lányok (183-195 cm) elég visszautasítóak tudnak lenni. Még hogy ők nem kellenek senkinek, amikor meg valaki próbálkozik náluk, azt elhajtják, legalábbis az ismeretségi körömben ez a tapasztalat.
2021. márc. 22. 21:34
19/19 anonim válasza:
Hát ja. Tudják miből lehet ingyen meghívásokat és tiszteletet kovácsolni egymás közt :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!