Miért létezik ilyen sok életképtelen ember?
20
Hat az itteni valaszaidbol ezt meg veletlenul sem allitanam.
Fél éve vagyok pánikbeteg, körülbelül 7 éve szociális fóbiával küzdök, emellett rettenetesen szorongok sokszor olyan dolgok miatt, amik egy "normális" embernek nem okoznak gondot.
Sajnos egyik szülőm is pánikbeteg, közel 15 éve szedi a gyógyszert rá. Valószínű, hogy tőle örököltem ezt, hogy már nálam is megjelent. Nem tehetek róla...
Sok mindent megadnék, hogy normális életem legyen, én próbáltam ellene tenni, és aktívan próbálok is, de eléggé leszívja az energiámat a mindennapokban. Örülj neki, hogy neked jó lapokat osztott az élet, és nem kell együtt élned ilyen problémákkal. És inkább segítsd azt, aki segítségre szorul, ne nézd le. Nem ő választotta, hogy beteg szeretne lenni. Ahogyan én sem választottam ezt, elhiheted.
Azt mondod, hogy nem ítélkezel, de süt a kérdésedből és a válaszaidból a rosszindulat, hogy azt hiszed te milyen krva tökéletes vagy mert jól kommunikálsz az emberekkel, és nincsenek mentális problémáid.
24
Már bocsi, de hogyan ismerkedjek egy szórakozóhelyen anélkül, hogy leszólítanám? Adsz tippeket esetleg? Vagy ma már csak interneten szabad ismerkedni, mert megsértem mások lelki világát ezzel?
28
Hogy jön ide a globalizáció? Kifejtenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!