Miért létezik ilyen sok életképtelen ember?
Ugyanígy fura a napi kb. 5 kérdés, hogy "miről beszélgessek vele".
A szerelmével, a kiszemeltjével, barátjával-barátnőjével...
Nincs téma.
De akkor miért vannak együtt?????
Amikor (pár évtizeddel ezelőtt) még csak együtt jártunk, sokszor hajnalig eldumáltuk az időt... MINDIG volt miről beszélgetni, inkább az idő volt kevés...
5
Én nem ítélkezem, mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné. Ettől függetlenül még kíváncsi vagyok a probléma okaira (globális szinten).
és háborúba kiket vittek? Az életerős férfiakat, akik tudnak tájékozódni, fegyvert kezelni.. ki maradt itt? A selejt.. aki nem felelt meg a katonai szolgálatra.
Mi mind azoknak a selejteknek vagyunk a leszármazottai. Szóval nem kell meglepődni.
17
Érdekes meglátás.
Én is amolyan hisztinek gondoltam ameddig nem lett közeli rokon pánikbeteg. Nagyon ijesztő. Mikor rohama van azt hinnéd, itt fog meghalni melletted.
Sokat agyalok én is ezen, hogy régen hol voltak ezek az emberek?
Dlgoztam egy gyárban 4000 ember között. Soha nem láttam és nem hallottam róla, hogy valakinek pánikrohama lett volna.
Most meg a középsulis gyerekem 3 osztálytársa is pánikbeteg plusz a rokongyerek.
Nagyon érdekel a háttere engem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!