Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ""igénytelen"" a kiszeme...

Miért ""igénytelen"" a kiszemeltem?

Figyelt kérdés
17 éves lány osztálytársamról van szó. A haja szinte minden nap fel van kötve kontyba, sminkelni is csak nagyon nagyon ritkán szokta magát, általában fekete farmerben és fekete pulóverben jár. Nekem nincs bajom ezzel, tetszik így is, még valamilyen szinten örülök is ennek, hogy valószínűleg nem a ruhákon, divaton, sminkelésen meg ilyen dolgokon jár az esze állandóan. Pedig kb. minden lány osztálytársam megcsinálja minden napra a haját, kisminkeli magát meg ilyenek. Ő meg csak nagyon ritkán szokott ilyet, például iskolai ünnepségen kiengedi, kivasalja a haját, kisminkeli magát meg ilyesmi, és akkor nagyon gyönyörű, olyan mintha egy más lány lenne. De akkor miért nem csinálja ezt minden nap, mint a többi lány?
2021. febr. 25. 00:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De ez még mindig nem az elvárásom. Nem azért kérdeztem, mert ÉN erre vágyok, hanem hogy Ő miért nem csinálja ezt, mert gondolom észreveszi, hogy mennyivel szebb úgy. Tehát ehhez én még mindig nem jövök.
2021. febr. 25. 10:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok és voltam is mindig. Sosem értette a környezetemben senki. Még most sem, pedig már 30 elmúltam. Egyszerűen nem vagyok az az öltözködős, magassarkús, órákig készülődős egyén. Valamit kezdek a hajammal, feldobok egy halvány, abszolút természetes sminket, beleugrok valami kényelmesbe és rohanok dolgozni. Napközben is rohangálok, nekem ez így jó.

Ha meg kell jelenni valahol, akkor megtudok. Értsd vannak olyan ruháim, smink cuccaim, hajformázó cuccaim, stb. de a hétköznapokban nekem ez nem fontos. Szóval valószínű tudnék azonosulni a kérdésben szereplő lánnyal. Mindezek mellett megjegyzem sosem volt gondom a férfiakkal, sőt... :D

Szóval attól még, hogy én ilyen "természetesen" szeretem élni az életem, igénytelennek nem tartanám magam. :)

2021. febr. 25. 10:42
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
Nekem még az se fér bele, hogy ünnepekkor kisminkeli magát. Semmi értelme, csak káros, fizikailag és mentálisan még inkább.
2021. febr. 27. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!