Miért ""igénytelen"" a kiszemeltem?
Én is ilyen vagyok és voltam is mindig. Sosem értette a környezetemben senki. Még most sem, pedig már 30 elmúltam. Egyszerűen nem vagyok az az öltözködős, magassarkús, órákig készülődős egyén. Valamit kezdek a hajammal, feldobok egy halvány, abszolút természetes sminket, beleugrok valami kényelmesbe és rohanok dolgozni. Napközben is rohangálok, nekem ez így jó.
Ha meg kell jelenni valahol, akkor megtudok. Értsd vannak olyan ruháim, smink cuccaim, hajformázó cuccaim, stb. de a hétköznapokban nekem ez nem fontos. Szóval valószínű tudnék azonosulni a kérdésben szereplő lánnyal. Mindezek mellett megjegyzem sosem volt gondom a férfiakkal, sőt... :D
Szóval attól még, hogy én ilyen "természetesen" szeretem élni az életem, igénytelennek nem tartanám magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!