Milyen fajta életmód ez?
Figyelt kérdés
Reggel felkelek 5:00 órakor. 5:00-5:30 fogmosás fürdés, 5:30-5:45 kávézás, ima szendvics készítés.
6:30-14:30 munka. (Teremeszetesen reggelizek, ebédelek meg kávézok 1x munkában. Délután haza megyek , anyumnak, mama vagy papanak segitek, akar ki is porszivozok ha kell, vagy felmosok, este pedig telefonozok, imadkozom, igy megy hétfőtől péntekig hetvegen pedig megyek rokonokhoz, neha baratokhoz ennyi. 22F
2021. febr. 23. 14:39
11/16 anonim válasza:
10
Segítsünk rá..
Ingerszegény, szánalmas élet ez..inkább ásd el magad..
12/16 anonim válasza:
9.:Amit leírt,az nem,az hogy idegenektől várja el,hogy dícséretet kapjon érte,az már egy picit az,de ez még nem 100%,csak erre tippelek,ez jutott először eszembe.
13/16 anonim válasza:
Átlagos,kicsit monoton életforma
14/16 anonim válasza:
Szerintem elképesztő unalmas és sivár lenne, de ha neked jó így, akkor ez a lényeg, hiszen mindenkinek más életre van igénye. Számomra ez rémes lenne, de neked valószínűleg az én rohanós, mindig van valami életem nem tetszene.
23L
15/16 anonim válasza:
Szerintem tök átlagos élet, se jó, se rossz..
16/16 anonim válasza:
Az enyemtol mindenben eltero, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!