Miért emiatt a védőoltás miatt aggódnak az emberek?
Feketét is öltek meg nem egyet aztán azt a Floyd genyót kapták fel, nem valami értelmesebb feketét akiért valóban kár.
Most ez a divat amúgy.
Amikor a virológus is azt mondja, hogy ő nem oltatja be magát, akkor azért elgondolkodik az ember fia-lánya..
Egy év alatt dobták össze a vakcinákat. Nekem ez mindent elmond..
Mert rövid időn belül készült el ahogy fentebb is említették.
Nekem erről személyes véleményem az, hogyha akarnak akkor tudnak gyorsan oltásokat csinálni. Van megfelelő anyagi támogatás rá, összevonnak pár tesztelési fázist, kevesebb idő alatt járják be a kötelező utat a védőoltások(nem kell pl. heteket, hónapokat várni egy adott szervezet, vagy bármilyen szerv ami az oltásokért felelős-nem vagyok jártas a dologban- visszajelzéseire minden elküldött "prototípus" után, hanem relative rövid idő alatt letolják). Úgy gondolom, csak a védőoltás szabadalmaztatását megelőző jogi/papírmunka felöleli egy védőoltás kifejlesztési idejének jó részét.
Nem új, H1N1-nél is ment a mikrocsipsz, népírtás, bla bla bla
Csak most több a hülye, ennyi az egész. Sajnos rendkívül sötét az ember, úgy átlagosan ellehet mondani, hogy a mai 100IQ arra elegendő, hogy feltaláljon facebookra, és mindenféle elmebetegséget prezentáljon. Ha nem lenne az élet ilyen könnyű a fele éhen döglene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!