Milyen tájszólás az, hogy "felvenni az oltást"? Bántás nélkül :)
Nem valószínű (bár minden évben kapok influenza elleni védőoltást, még sose lett semmi bajom tőle). A COVID-19-nél abszolút nem tartozom a veszélyeztetett korcsoportba (fiatal és egészséges vagyok, nem dohányzok), nem találkozom idősekkel sem.
Természetesen ha azt mondják, hogy a nyáj-immunitás érdekében bevezetik ingyen országosan, akkor beadatom.
2020. márc. 20. 20:23
2/15 anonim válasza:
Én fiatal vagyok, de nem egészséges (bár én nem is túlzottan ismerek egészséges embereket amúgy, nem tudom, ezen az oldalon honnan van ennyi... :D), mindenképp beadatom.
Nem a veszélyeztetettek közé tartozom (bár határeset!), de rögtön utánuk következem.
2020. márc. 20. 20:36
3/15 anonim válasza:
Ez egy olyan kaliberű társadalmi-gazdasági kihatású vírus, amely ellenszerének feltalálása esetén esélyes, hogy kötelezően beadják mindenkinek az ellenszert, - nem lesz opcionális a használata. Nem lepődnék meg azon, ha ettől tennének függővé minden további orvosi segítségnyújtást. Rávizsgálnak, hogy az országos rendszer szerint részesült-e az ellenszer szervezetbe juttatásban az igényjogosult és amennyiben igen, akkor folytatják vele az egyéb irányú kommunikációt. Ha nem, akkor meg bejuttatják a szervezetébe, amit kell és megy tovább az élet, - de nem fogják engedni, hogy felelőtlen, antihigiénés, öntörvényű görények veszélyeztessék a normális többség életét, abban biztosak lehettek.
2020. márc. 20. 20:55
4/15 anonim válasza:
Nem.
2020. márc. 20. 21:58
5/15 anonim válasza:
Föleg ha bénulàs is lehet a mellekhatasa amit elfelejtenek közölni.
A vedöoltasok maradjanak csak vàlaszthatok
2020. márc. 20. 22:16
6/15 A kérdező kommentje:
Esetleg vakságot is
2020. márc. 20. 22:24
7/15 anonim válasza:
Most ez amolyan nem lehet "B" velemenye az embernek csak "A"- tipusu kérdés?
Mert ha mas velemenyen vagy akkor vakulj meg?
Kb ezek mennek a sorok között?
2020. márc. 20. 22:45
8/15 anonim válasza:
Mivel tudom, hogy ha megfertozodom, akkor mások halálát is okozhatom, ezért persze. Egy nyamvadt védőoltást bevállalni semmi.
2020. márc. 20. 23:02
9/15 anonim válasza:
Nem.
2020. márc. 21. 07:53
10/15 anonim válasza:
Azért vagyok lepontozva, mert nem vagyok egészséges? Kívánom nektek is, legalább rájöttök, hogy nem rajtatok múlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!