Mikor lett eleged abból, hogy bármit csinálsz, mindig lesz akinek nem tetszik?
Figyelt kérdés
Így inkább már elkezdett nem érdekelni a károgás és tetted ami neked tetszik. Mikor jött el ez a pont? Azóta hogy érzed magad?2021. febr. 23. 09:59
11/14 anonim válasza:
Tudom, hogy így van, elegem is lett belőle már jónehány éve, mégse teszem ami nekem tetszik. Ne kérdezd mért így működök....
12/14 Metionin válasza:
16 évesen. Addig kb. még levegőt is azért vettem hogy anyám büszke legyen és legalább addig se ordibáljon amíg az okleveleimet/bizonyítványaimat/stb. nézegeti. Aztán rájöttem hogy az se lenne elég neki ha a csillagokat lehoznám az égről, 5 percig csend van aztán üvölt tovább hogy mekkora egy rakás szar vagyok, sose lesz belőlem semmi, életképtelen vagyok, holott kb. 12 éves koromtól én intéztem helyettük a hivatalos papírokat mert apámmal együtt funkcionális analfabéták. Pályázatokat adtam be pl. új hűtőre, tankönyvtámogatásra, továbbtanulási támogatásra, fűtésköltség támogatásra stb. nekik csak alá kellett írni. Anyám a mai napig nem mert elintézni egy telefont vagy megnyomni a gombot a vonat ajtaján. Mikor elköltöztem, kétségbeesetten hívogattak hogy nem tudják bediktálni a gázt meg elintézni valamit a biztosítónál, mert az ilyeneket mindig én csináltam. És mégis én voltam a ronda, életképtelen meg a hülye, ha véletlenül kaptam egy négyest, elmondtak mindennek, na ezt untam meg amikor elkerültem gimibe, közöltem hogy ha ennyire hülye vagyok akkor intézzétek magatoknak a dolgokat, én is intézem magamnak az enyémeket. Persze tudom hogy azóta is dicsekszik az eredményeimmel, meg tetszeleg a tökéletes szülő szerepében de nem izgat. Mióta megszabadultam ettől a megfelelési kényszertől, gyerekjáték volt leszarni idegenek véleményét. Az idegenek nem élnek velem, nem kell őket állandóan hallgatni, sokszor nem is tudják hogy x dologban hogy döntöttem és mi lett volna a másik lehetőség. Az meg hogy kárognak, a Szinuhe című regényből idézve "olyan a fülemnek, mint a légyzümmögés".
13/14 anonim válasza:
Igy otven fele meg mindig nincs elegem. Raadasul nem azt irod, hogy senkinek nem tetszik.
Atyaisten, az beteges volna, ha minden embertol elvarnam, hogy tetsszen neki. Nincsenek diktatori hajlamaim.
14/14 anonim válasza:
Én is sokat szenvedtem emiatt még tiniként is. De én elengedtem, azzal a címszóval, hogy hát most nem tudok mit kezdeni vele. Tényleg az élet ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!