Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Skinheadként néhány punk...

Skinheadként néhány punk zenét hallgatok ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Több éve a skinhead kulturába tartozom mivel az apám is az volt én is az lettem. Nem vagyunk rasszisták de inkább mégis jobb oldara tartozunk. A kérdésem az, hogy nagyon el kezdett tetszeni 2 punk zenekar a rózsaszin Pitbull és a Központi Hatalom... Ezek komunista zenekarok? Ettöl én oldalt váltok ? vagy nem jelent semmit csak az is tetszik? Még mindig több a skinhead zene amit hallgatok de akkor is nagyon furán érzem magam mert nem szeretném a fajtámat cserben hagyni sohasem...

2021. febr. 22. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Ez hülyeség. Én 13 éves korom óta metálos vagyok, Cradle of Filth sikítozására szoktam relaxálni, ennek ellenére szeretem pl az ABBA-t, vagy a Neoton Família pár számát is.

Verekedten már Pitbull koncerten, tapostak meg Megadeth dühöngőben, de ha olyan a kedvem, akkor Cserháti Zsuzsa, vagy Republic számok alatt elmélkedem. De táncoltam már diszkó számokra is, és nem lett semmi bajom. Megtehetem, hogy felnőttként azt hallgatok, amit csak akarok.

2021. febr. 23. 06:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Talán, hogy a két műfaj nem is áll annyira távol egymástól? Már amennyiben lehet egyáltalán zenei értelemben külön műfajokról beszélni. Ha nem figyelünk a szövegekre, nem biztos, hogy egyértelműen eldönthető, hogy melyik "oldalt" képviseli. Hasonló akkordokból, riffekből álló, egyszerű (nem rossz értelemben) rockzene mindkettő.

(Egyébként a véleményem, hogy mindenki azt hallgat, amit akar, ne más mondja meg. Én úgy vagyok vele, hogy érdemes minél többfélét hallgatni, és a politikának semmi keresnivalója a zenében nálam.)

2022. okt. 5. 13:50
 13/13 anonim válasza:
100%
Alapból a skinheadek nem szeretik a punkokat mivel a punkok anarchisták
2023. ápr. 8. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!