Miért van az, hogy egyeseknek tök boldog élete van, semmi nehézség nincs az életében, míg más csak azért született a Földre, hogy szenvedjen ?
Akkor nem lehetne mihez viszonyítani a boldogságot, hogyha nem lenne szenvedés. Hogy pont neked dobta a gép.. ez van, sokat úgysem tudsz tenni ellene.
Az meg a világ baromsága, hogy 18 éves korod után úgy élsz ahogy akarsz. Én milliomosként akarok élni.. mégse fizet nekem senki se milliókat.
"Kb minden és mindenki ellenem van, elegem van ebből az életből ! Mindenki csak vánt engem, vagy megsért, még a Szűz Mária szobor is belémköt, komolyan..." A narcisztikus egosérülés mellé felírhatjuk a paranoid skozofréniát is. Valamint az autoagresszív törekvések is feltűnőek.
Fordulj szakemberhez, mielőtt a tüneteid elhatalmasodnak rajtad.
" De hát csak negatív dolog vesznek körül az életben, hogy tudnám meglátni a jót, ha nincs is, nem is létezik ?"
Azért mert csak a negatív dolgokat akarod látni, és nem vagy hajlandó felismerni a pozitívokat. Tudom, én is ugyan ezt csináltam.
19:35-ös vagyok
+Lelki reziliencia hiánya, felelősség fel nem vállalása.
Ajánljak szakembert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!