Mások is elvesztették az összes empátiát a Covid alatt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, engem például már egyáltalán nem érdekel, hogy ki kapja el, ki hal meg stb.2021. febr. 21. 11:14
1/9 anonim válasza:
Igen egyre többen
Először 5 hallottnal mindenki ottjon maradt de mivel egy éve tépik cincàlják az idegeinket már emiatt nem olyan együttérzők az emberek
2/9 anonim válasza:
Engem sem érdekel, csak a családomé, barátaimé.
3/9 anonim válasza:
Bennem azért nem halt ki az empátia. De természetes, hogy a családtagjaim élete jobban érdekel, mint egy random idegené.
4/9 anonim válasza:
Nem leszek képmutató, bennem már a civid előtt se volt - mármint olyan téren, hogy korábban is csak a szeretteim sorsa érdekelt, random idegeneké még véletlenül se.
5/9 anonim válasza:
Azért ezt szomorú látni, mert én annyira empatikus vagyok, hogy mindenki élete is érdekel. De ahogy látom ha bajba kerülnék, valószínűleg senki sem segítene. Nagyon szomorú.
6/9 anonim válasza:
Türelem veszett el részemről nem az empátia.Sok a melléduma ami már nagyon fárasztó🤦♂️🤦♂️Az sem tetszik ha befolyásolni akarnak mert én tudok egyedül is dönteni mivelhogy már felnőtt vagyok jóideje és nem hiszek el mindent amit épp böfögnek mert az az aktuális érdekük
7/9 anonim válasza:
Miért, eddig volt ilyen ebben az országban???
Kerdező, nem emlékszel, mennyien ugatták korábban a másikra, hogy "Mennyééé dógozni", "Én rendesen fizetek adót, de ez-az-amaz csak ingyenelő", mennyien vegzálják a sérülteket, a hajléktalanokat, és az egyéb csoportok tagjait?
8/9 anonim válasza:
A hosszan tartó stressz okozhat bizonyos mértékű empátiahiányt.
9/9 anonim válasza:
Én már 15 évvel a kovid előtt elveszítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!