Van még olyan fiú vagy lány aki mindegy, hogy mit és mennyit eszik, sosem hízik? Egy grammot sem?
Írok jobbat. Osztálytársam, akivel szakmai részen is voltam, és most ugyanabban az iskolában, csak érettségi, egész nap kvázi csak eszik, instant leves, édesség, konzerves kaja, még több instant leves... és nemcsak, hogy nem hízik, szó szerint homokóra alakja van úgy, hogy ő maga mondta, se régen, hogy soha az életben nem sportolt semmit, kivéve ha a ritkán történő busz után futás annak számít. Ja és, bónusz, soha a büdös életben kozmetikus közelében nem járt, és egy darab mitesszerje nincs. 3 emeletet feljön és seggén veszi a levegőt, napi nem tudom mennyi cigit elszív, és a bőrével (még) semmi baj.
Tudtam, hogy van ilyen, de személyesen is látni... hát ilyen a mesében nincs feelinget adott.
Ilyen vagyok, illetve ilyennek hittem magam.
aztán kiderült, hogy tej- és gluténérzékeny vagyok, és gyulladásban van a testem.
most is vékony vagyok így 30 on túl, de sportos, és ha betartom a diétát, hízok.
Nem tudom hogy ilyen lennék-e, mert elég keveset eszek. De próbaltam már növelni az adagokat meg többször enni, akkor se híztam. A legtöbb, amit sikerült felszedni az 5 kiló, de abból is lement azóta 2 és stagnál. Nem mindig jó a gyors anyagcsere se. Én nagyon sovány vagyok(165 cm 43 kg), és ha gyorsanyagcserém lenne, nem tudnék soha normálisra meghízni.
Viszont nálam az a jó, hogy nem szeretem az édességeket, a nagyon szénhidrátos kajákat, a zsíros, csöpögős ételeket. Ilyeneket csak akkor eszek, ha nagyon eltökéltem magamat, hogy felszedjek egy keveset, de nem bírom ezeket se tömni magamba 1-2 hétnél tovább.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!