Akinek gimiben nem voltak barátai annak az egyetemen, később a munkában sem lesznek?
Azért ez nem ilyen egyszerű. A gimiben sikerült haverokat szereznem, mi voltunk az osztály legkevésbé népszerű tagjai, úgyhogy a zsák megtalálta a foltját, túléltük a gimis éveket együtt. Egy-két haverommal onnan a mai napig találkozunk néha.
De egyetemen még ez sem jött össze! Bár ebben nagy szerepe van annak is, hogy eü okokból (nem részletezném) absztinens vagyok, és nem vettem részt az iszogatásokban. Nem láttam értelmét másokat látni lerészegedni, amíg én a baracklevet szürcsölgetem.
A korona sem sokat. 2019-ben, és tavaly is pszichológushoz jártam egész évben, ez meghozta (volna) a gyümölcsét, már jobban ment volna a társas kapcsolatok kialakítása, csak beütött a járvány. Hiába van meg a koronavírusról és kezeléséről a saját erős véleményem, a lezárások megtörténtek, ezért nem tudtam az egyetemen haverkodni.
A lányok, csajozás megint egy másik téma. Eddig talán ha egy lányról tudok, akinél talán! komolyabban esélyem lehetett volna. Ő egy volt osztálytársam, de annyira sokban különböztünk, ő egy örökmozgó, extrovertált lány, én megy egy introvertált, inkább magamnak való srác vagyok. Ráadásul kocka.
És most itt vagyok, harmadéves egyetemistaként, már inkább azt várom, hogy vége legyen az egésznek, mert az online oktatás szörnyen beletrafált a szakmai tárgyakba, ebben a félévben meg már csak tölteléktárgyaim vannak. Motivációm a tanuláshoz kb. a nullához közelít (bár hobbiszinten néha foglalkozom a szakmával), így elmentem egy neves céghez gyakornokként dolgozni. Annyit dolgozom, amennyit lehet, ezért nem sok időm van általában, meg amikor hazaérek kora este, mindig fáradt vagyok.
Az egyetemet tervezem folytatni BSC után, de már valószínűleg más szakon, és csakis levelezőn.
Online társkereséssel lassan egy éve próbálkozom, kb. nulla eredménnyel.
Na, egyelőre ezért vagyok inkább pesszimista ilyen téren, mert nem látok kiutat az egyedüllétből. Nehéz elképzelni, hogy mitől változna bármi is.
De nem akartam ezzel szétoffolni a topikot. Ki kíváncsi az én magánéletemre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!