Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik itt állandóan osztják az...

Akik itt állandóan osztják az eszet, hogy a "google a barátod" azok minek vannak itt, miért nem csak Google-znak?

Figyelt kérdés
Idegesítő, hogy sokszor sokan beírják, ha valaki kérdez valamit, hogy miért nem google-zza ki, a google a barátod stb stb. De az ilyen mit keres itt? Minek gyakorizik? Neki nem barátja az általa istenített Google?
2021. febr. 18. 22:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

20: na igen....

Az ilyenek sztem unalmukban írnak ki ilyen ostoba kérdéseket, vagy gyúrnak a pontszámos helyezésre (kiírt kérdések száma)... Vagy nem tudom....

2021. febr. 19. 09:48
 22/29 anonim ***** válasza:
54%

#20: vagy az olyan, hogy "mondanátok jó recepteket?"

:))

Vagy a tegnap esti: milyen szakmák vannak?

LOL

2021. febr. 19. 09:59
 23/29 anonim ***** válasza:
67%

Na és az ilyen... Ezekből is naponta több van!

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..

Tényleg nem ismerik a google térképet??? Egyszerűen nem tudom elhinni!

2021. febr. 19. 10:01
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

23, mondjuk én ezt jobban el tudom fogadni, ha valaki nem pesti, akkor ijesztő lehet a belvárosi forgalom, jobb, ha valaki szájba rágja.

(Vidéki ismerős egyszer a déli pu aluljáróban tévedt el a metrólejáratot keresve... innentől kezdve bármit elhiszek :D)

2021. febr. 19. 10:05
 25/29 anonim ***** válasza:
54%

24: :)))))

A google maps-en abszolút ki lehet venni , hogy milyen távolság, és merre kell menni...

Bakker, 18 évesen - ócska papír térképpel a kezemben - 30 évvel ezelőtt simán nem vesztem el Londonban, Párizsban...

2021. febr. 19. 10:12
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Én se vagyok elveszős, de el tudom hinni, hogy más az :)
2021. febr. 19. 11:09
 27/29 anonim ***** válasza:
50%

Azért Google maps ott van a legtöbb telefonon. Akinek meg nincs telefonja, az gépről ír, vagy tablet ről, ahol szintén elérhető.

Telefonon ott a maps és BP-re a bkk futárt, amit kevesebben ismernek.

2021. febr. 19. 14:39
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
2021. febr. 19. 15:08
 29/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez már nem a Google kategória. Ez a "nincs egy ember sem, aki velem szóba állna" kategória.
2021. febr. 19. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!