Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik itt állandóan osztják az...

Akik itt állandóan osztják az eszet, hogy a "google a barátod" azok minek vannak itt, miért nem csak Google-znak?

Figyelt kérdés
Idegesítő, hogy sokszor sokan beírják, ha valaki kérdez valamit, hogy miért nem google-zza ki, a google a barátod stb stb. De az ilyen mit keres itt? Minek gyakorizik? Neki nem barátja az általa istenített Google?
2021. febr. 18. 22:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
57%
Mindenkit lehúznak a kérdésnél. Mert ez nem kérdés, hanem ventilláció. :) nagyon könnyen bedőltök az ilyen provokációnak, ahelyett, hogy mennek a behajtani tilos.
2021. febr. 18. 23:29
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor google-zok, és néha nem jön ki semmi, akkor megkérdezem gyakorin, és volt már hogy nekem is belinkelték ugyanazt a google keresést amit már egyszer végiglapoztam és nem volt rajta semmi normális. Akkor közölte hogy szerinte a google az ebben az esetben egyértelmű, én közöltem hogy nem az, ő közölte hogy hülye vagyok, én közöltem hogy ő a hülye és ennyiben maradtunk. Bár ő már kb az első hozzászólásában is közölte. Ezek után jött valaki aki adott egy jó választ. Ez szokott lenni.
2021. febr. 18. 23:56
 13/29 anonim ***** válasza:
64%

Az a kerdes, azok a kerdezok miert vannak itt. Nem egy szubjektiv velemenyt varnak sajat kerdesukre, hanem Wikipedian megnezheto tenyszeru adatokat, amiket szivesen fogadnanak egy hozza nem erto bemondasara.

Ezert.

2021. febr. 19. 00:30
 14/29 anonim ***** válasza:
22%
Jogos a kérdés: azok nem szeretik használni az agyukat (már ha van is nekik:), így könnyebb nekik egy ilyen szöveget ideröffenteni. Sajna ezek ilyenek.
2021. febr. 19. 06:41
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

13: számtalanszor tapasztaltam, hogy lusták elolvasni még a Wikipedia pársoros cikkeit is - amiben ott van a keresett válasz. NEM! Ők nem megtalálni akarják a választ, hanem konyhakész, ctrl C + Ctrl V-vel történő beillesztést a házi feladatba (pl.).

Funkcionális analfabétizmus terjed mint a pestis...

Megadom neki a konkrét linket (amit persze én is kigugliztam :-D), erre visszaír priviben, hogy miért linket küldök, miért nem a választ.... Holott ott van a válasz a linkben, csak el kéne olvasni.

2021. febr. 19. 08:20
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

#14: az ilyen KÉRDEZŐk nem szeretik használni az agyukat! Teljesen egyértelmű!

Mert ha használnák, még a kérdés kiírása előtt megtalálták volna a keresett információt/választ.

2021. febr. 19. 08:21
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon függ a kérdéstől!

Ha tök egyértelmű dolgot kérdez, amire ott a net, akkor jogos.

Ha egy filozófiai kérdést, vagy személyes tapasztalatot kér, akkor arra a Google nem hatásos.

Ha meg technikai dolgokat keres és google-n nem találja, használjon DuckDuckGo-t :)

Sajnos iszonyat sokan analfabéták az Internet használathoz.

2021. febr. 19. 09:01
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

#17: Utolsó mondatodban a szomorú valóság. :(

Volt már jónéhány hasonló kérdés a témáról - és kiderült, hogy tényleg nem ismerik a google-t. Facebook a kezdőoldaluk, és ugye az nem írja ki, hogy google....

Amivel ott nem találkoztak, az számukra nem létezik. :(

2021. febr. 19. 09:24
 19/29 anonim ***** válasza:

Én sem úgy születtem, hogy tudtam keresni!

Ezt meg kell tanulni. Aki nem csak beszólni akar, hogy keress rá neten, hanem azt akarja, hogy megtanulja az illető a keresést és legközelebb ne kérdezzen rá, az nem csak elküldi a 314csába, hanem megmondja, mire keressen rá.

Erre jó a LMGTFY oldal. Vagy akár írja oda, hogy mire keressen rá:

Pl: google>hatékony kereső használat

2021. febr. 19. 09:28
 20/29 anonim ***** válasza:

Példa arra, hogy semmi értelme feltenni a kérdést és google elég lenne erre:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

2021. febr. 19. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!