Akik itt állandóan osztják az eszet, hogy a "google a barátod" azok minek vannak itt, miért nem csak Google-znak?
Az a kerdes, azok a kerdezok miert vannak itt. Nem egy szubjektiv velemenyt varnak sajat kerdesukre, hanem Wikipedian megnezheto tenyszeru adatokat, amiket szivesen fogadnanak egy hozza nem erto bemondasara.
Ezert.
13: számtalanszor tapasztaltam, hogy lusták elolvasni még a Wikipedia pársoros cikkeit is - amiben ott van a keresett válasz. NEM! Ők nem megtalálni akarják a választ, hanem konyhakész, ctrl C + Ctrl V-vel történő beillesztést a házi feladatba (pl.).
Funkcionális analfabétizmus terjed mint a pestis...
Megadom neki a konkrét linket (amit persze én is kigugliztam :-D), erre visszaír priviben, hogy miért linket küldök, miért nem a választ.... Holott ott van a válasz a linkben, csak el kéne olvasni.
#14: az ilyen KÉRDEZŐk nem szeretik használni az agyukat! Teljesen egyértelmű!
Mert ha használnák, még a kérdés kiírása előtt megtalálták volna a keresett információt/választ.
Nagyon függ a kérdéstől!
Ha tök egyértelmű dolgot kérdez, amire ott a net, akkor jogos.
Ha egy filozófiai kérdést, vagy személyes tapasztalatot kér, akkor arra a Google nem hatásos.
Ha meg technikai dolgokat keres és google-n nem találja, használjon DuckDuckGo-t :)
Sajnos iszonyat sokan analfabéták az Internet használathoz.
#17: Utolsó mondatodban a szomorú valóság. :(
Volt már jónéhány hasonló kérdés a témáról - és kiderült, hogy tényleg nem ismerik a google-t. Facebook a kezdőoldaluk, és ugye az nem írja ki, hogy google....
Amivel ott nem találkoztak, az számukra nem létezik. :(
Én sem úgy születtem, hogy tudtam keresni!
Ezt meg kell tanulni. Aki nem csak beszólni akar, hogy keress rá neten, hanem azt akarja, hogy megtanulja az illető a keresést és legközelebb ne kérdezzen rá, az nem csak elküldi a 314csába, hanem megmondja, mire keressen rá.
Erre jó a LMGTFY oldal. Vagy akár írja oda, hogy mire keressen rá:
Pl: google>hatékony kereső használat
Példa arra, hogy semmi értelme feltenni a kérdést és google elég lenne erre:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!