Ha lehetne egy kívánságod mi lenne az?
Figyelt kérdés
2021. febr. 18. 22:20
12/23 anonim válasza:
Miért van itt ennyi negatív ember?
Mi a probléma?
13/23 anonim válasza:
Azt kívánnám, hogy MINDEN rossz dolog szűnjön meg a világon.
14/23 anonim válasza:
Bárcsak ne ittam volna annyit
15/23 anonim válasza:
Nem írhatom le, mert akkor nem teljesül!✨
16/23 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos, de azt kívánom minden emberre és mindenre várjon egy boldog túlvilág, ahol nincs igazságtalanság, harag, szenvedés, minden szeretted ott van és van elég időd mindenre, amennyi csak kell. Mindig is ezt kívántam.
17/23 anonim válasza:
Hogy testileg a 20 évvel ezelőtti önmagam legyek, szellemileg pedig a jelenlegi.
18/23 anonim válasza:
Ha gondolok valamire az valóra váljon ha csettintek.
19/23 anonim válasza:
jv jutott először eszembe. de biztos kiagyalhatnék jobbat :D
20/23 anonim válasza:
Ha önző akarok lenni, akkor újrakezdeni a gyerekkort, jobban megbecsülni a családomat, szülőket, nagyszülőket, ahol még éltek egyes rokonok.
Hogyha nem lennék önző; az emberek ne tegyék tönkre semmi áron a Földet, mindenki éljen békességben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!