A férjem bepanikolt a gyerekvallalastol, mit tegyek?
Figyelt kérdés
34 éves vagyok, már nagyon szeretnék babát. Eddig a ferjem miatt húztuk el mert ő még nem akart gyereket mindig azzal jött hogy majd később . En mar nagyon nagyon szeretnék és mondtam neki hogy nem várok tovább és ha velem akarja leelni az életet akkor nekem kell gyerek es nem várok tovabbi 10 évig. Erre ő azt mondta h nem akar elvesziteni ezért akkor legyen baba de ő azóta levert, kedvetlen velem es lefekudni se akar velem.Mit tegyek?Most zsarnok vagyok?? Az én biologiai órám ketyeg már... de az övé is mert 40 éves már.2021. febr. 18. 15:47
1/14 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy nem MÉG nem akar, hanem egyáltalán nem akar, csak miattad fogja bevállalni. Még meg se történt, de már neheztel érte, már most tged hibáztat, hogy tönkreteszed az életét. Sajnos nem sok jót jósolok nektek.
2/14 anonim válasza:
Mindkettőtöket meg lehet érteni, ilyenkor a legjobb külön utakon folytatni, akkor is, ha fáj.
3/14 anonim válasza:
Közös döntés, te megoldottad hogy ne az legyen.Csak az a baj hogy a gyerek issza meg a levét.
4/14 anonim válasza:
A pasik ilyenek.Tedd próbára.Mondd, hogy késik a menstruáció.Terhesség jele.Hogyan viseli.
Az enyém nem akarta.Azt mondta, nem muszáj megtartani.Gondolhatod, hogy milyen rossz volt ezt hallani.Megszültem.30 évesen mire várják még?
5/14 anonim válasza:
Én nem maradnék vele :( Akármilyen csodálatos ember is egyébként,nem hiszem hogy egy párkapcsolat elbírja ha az egyik fél nagyon akar gyereket, a másik meg nagyon nem. Meg kellene beszélnetek, hogy bármelyikőtök tud-e ekkora dologról lemondani, és a másikótok útjára lépni (nem ímmel-ámmal, hanem örömmmel és tüskék nélkül), vagy pedig jobb, ha külön folytatjátok.
6/14 anonim válasza:
Még éppen időben vagy. Én ugyanebben a cipőben jártam 35 évesen, és ezért hagytam ott a férjem...de továbbra is szerettem, és azóta ismét együtt vagyunk, gyerek nélkül...Én nem tudtam meghozni a döntést, most is csak őrlődöm, lassan kifutok az időből, és félek, hogy akkor utálom meg a férjem... Te legyél nálam okosabb és dönts időben!
7/14 anonim válasza:
Az ilyen muszáj-gyerekek a garanciák a későbbi boldogtalan élethez. És ezért végződik a házasságok 66%-a (igen, tényleg) válással.
A férjed nem akar gyereket, te igen, kezdődik az érzelmi zsarolás, jó úton haladtok. Mást akartok az élettől, de kívánom, hogy meg tudjátok oldani, és boldogok legyetek.
8/14 anonim válasza:
Nem csodálom...én is beszarnék :D
10/14 anonim válasza:
Én nem szülnék gyereket olyannak, aki nem akar. Annak úgy is az lesz a vége, hogy előbb-utóbb besokall és lelép, te meg ottmaradsz egyedül a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!