Csak a Gyakorin van ennyi rosszindulatú, gonosz ember, vagy a való életben is ez van ?
Szörnyű, mi megy ezen az oldalon, pár napja egy kommentelő ordenáré, minősíthetetlen stílusban kezdte trágár szavakkal szidni a nőket.
Ma pedig egy kérdező kezdett el kötözködni és mindenkit elküldött az anyjába, szintén ordenáré módon, trágár szavakkal. Ez már a sokadik ilyen eset és teljesen elveszítem a reménységem az emberiségben.
Itt mernek arcoskodni, de a valóéletben már nem. Az is lehet, hogy élőben is így viselkednek, ahogy az is, hogy ide jönnek kompenzálni. Jóval valószínűbb az utóbbi.
Offline tudnak hozzád nevet és arcot társítani, onnantól elindul a szóbeszéd/pletyka és a domino effektus. Ott sokkal nagyobb következménnyel jár az effajta viselkedés, akár egy életen át megbélyegezhetnek miatta és a hozzátartozóidat is. Ezzel szemben online anonim vagy, pláne ezen az oldalon. Nem tudják ki ül a profil mögött, így kiélvezi a helyzetet. Annyi következménnyel jár az itteni pocskondiázás, hogy egyszer csak kitiltják az illetőt. De a többség ebbe bele sem gondol, vállat ránt és regisztrál újra.
Az ilyen emberekben nincsen meg a megfelelő kontroll és addig nem gondolnak bele tetteikbe, míg azok utol nem érik valamilyen komolyabb módon, vagy nem tapasztalnak meg valami hasonlót a bőrükön. Szerintem nekik ez az.. életmód több örömet okoz, mintha valami pozitív dolgot tennének. Szomorú egy dolog sajnos :c
(22 voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!